Itachii napisał(a):
niech ktos napisze ze wyboru jakim jest WC nie powienien zalowac bo nie chce zeby bylo na mnie jakby cos.
A tak poważnie to naprawde WC to dobry wybor, gram juz troche i wiem ze jest ich malo, lvluje sie nawet w miare szybko (moze nie jak lucznik czy nuker) ale w miare szybko, no i nie powinienes sie nudzic. odpowiedzialna rola w party i naprawde kawał siły bojowej.
3mamy kciuki, to na kiedy planujesz 40`stke na liczniku?
w miedzy czasie jak czekam na karte + matura ;] postanowilem z tylko teoretycznego punktu widzenia sprawdzic jak to wyglada w praktyce ,gralem kiedys na takim serverze typowo PvP czyli high rate wszystko w sklepach ;] dzisiaj tam wchodze patrze a tam rate'y po chyba 50 [jak zabilem keltira to dostalem 24lvl'e
] mniejsza o to zrobilem sobie narazie szybko 58lvl WC zeby zobaczyc jak sie w tym gra ubralem go w to co chcial bym miec na offcialu
czyli leather BW ;] i wrazenie zrobil na mnie zeby nie dostac ostrzezenia SUPER moze zaraz zrobie overlorda dolacze do jakiegos klanu zeby tylko sprawdzic jak to wyglada poki co mimo wszystko zostaje przy opini It'a :* Mysle ze jak ktos gra WC to napewno tego nigdy nie zalowal
Jak juz cos sprawdze w OL to nie omieszkam tu wyglosisc swojej opini
P.S [za to kocham servery 'priv' jak kolwiek inaczej je zwal
]