Miałem już w tym wątku nic nie pisać, ale wypowiedzi niektórych osób zmusiły mnie do ostrej reakcji.
Zazwyczaj nie robię osobistych wycieczek, ale jak się okazało niektórzy je robią, więc odpowiem im pięknym za nadobne.
kurga napisał(a):
Na szczegolne uznanie zasluguje tluaczenie Ethan-a - no nie moja wina ten wypadek przeciez konstruktor auta powinien dodac autopilota - to nawet nie glupota a dziecinada wywolujaca zazenowanie.
Uważasz, że handel w grze jest dobrze rozwiązany? Uważasz, że autofollow w grze działa dobrze?
Masz czyste sumienie, że nie używałeś third party programów?
Mogę Ci udowodnić, że ani Ty ani Duras, ani Aionius nie macie w tym temacie czystego sumienia, bo razem z Nami używaliście TSa?
Czyżby TS był już zintegrowany z klientem L2?
Czyżbym czegoś nie zauważył? Czyżby uzyskanie przewagi nad innymi graczami używając TSa nie ruszało Waszego sumienia? Macie je czyste ?
kurga napisał(a):
O waszym upadku swiadczy fakt ze nikt z was nawet nie przeja sie jak kilkanascie dni temu napisalem o waszym zejsciu na psy - moze jakis bot przeglada to forum za was
Powiedz mi Kurga co skłoniło Cię do napisania, że schodzę na psy?
Czyżby ktokolwiek z Was kiedykolwiek złapało mnie na botowaniu?
Nie obrażaj mnie i nie wysuwaj bezpodstawnych oskrażeń, bo i Ty zostaniesz osądzony.
Nigdy nie botowałem i nie będę botował jeśli Ci o to chodzi.
A jeśli mnie oskarżasz to Ty według mnie zeszłeś na psy.
Czyżbym botował, kupował itemy za real money nic o tym nie wiedząc ?
A to, że zdarza mi się używać walkera do sprzedawania itemów - pozostaw to ocenie mojego własnego sumienia.
A jeśli mnie na tym złapiesz to daje Ci wolną rękę w doniesieniu na mnie.
Jeśli uważasz, że tak bardzo krzywdzę Ciebie i innych graczy, gdy wkurwiony 5 z rzędu restartem serwera i 20 disconnectem ustawia sklep za pomocą Walkera.
Nie mam tyle czasu, aby pilnować 24h na dobę tego czy klient działa czy też nie działa.
Stabilność serwerów i połaczenie oferowane mi przez NCSoft pozostawia tyle do życzenia, żę nie mam żadnych wyrzutów sumienia, aby używać Walkera do sprzedawania/skupywania itemów.
Jak powiedziałem - jeśli tak bardzo Ci to przeszkadza - spokojnie możesz na mnie donieść.Jak powiedziałem wcześniej nie toleruję botowania i nie będę tolerował.
Nic się w tym temacie nie zmieniło.
A to, że Karolowi się to zdarza robić - nie będę tego oceniał.
Jest dorosłym człowiekiem i ma własne sumienie.
Aionius napisał(a):
nasz cudny polski klan mial opinie boterow I scammerow - czemu trudno sie dziwic bo gdzie by nie spojrzec lezaly martwe bociki z bialo-czerwona flaga nad glowa... i powiedzcie mi.. czy to dobrze o nas swiadczy ? lol... sam ich zabijalem @_@ checie screeny z moich przygod ? co jest smieszne z calej masy osob, ktore juz na starcie postanowily pobawic sie botami pozostala moze jedna.. albo dwie ? uh.. to swiadczy o tym jak uzywanie tego typu pierdow psuje doswiadczenia i przyjemnosc plynaca z gry :/
Oskarżasz mnie, Sylviana, Strzałe, Kurgą i Durasa o botowanie ?
Zastanów się co piszesz i miej dowody, bo inaczej Twoje wypowiedzi będą traktowane, jak słowa paranoika, który wszędzie widzi morderców, oszustów i złodziei.
Czyżbyś miał screena, jak zabiłeś któregoś z w/w podczas botowania ?
Chętnie sobie takowe obejrzę. Z przyjemnością wręcz. Wal śmiało.
Czyżbyś i mnie zabił podczas botowania? To może ja gram na innym serwerze i w inną grę, gdzie Ethan botuje, bo jakoś niczego takiego sobie nie przypominam.
Razem z Sylvianem nietolerowaliśmy botowania i innych form oszukiwania. Zresztą nie tylko tego, bo parę osób wyleciało z klanu za chamskie zachowanie.
Tak, jak wspomniałem wcześniej czy Ty także obok Kurgi i Durasa masz czyste sumienie w temacie nieużywania third party programów, że śmiesz oceniać innych?
Chyba, że TS jest zintegrowany z L2, a ja o tym nic nie wiem?
kurga napisał(a):
w kwesti wielu klientów na jedenj maszynie to - i tu niestety znowu przytoczyłbym Nicka ale sie powstrzymam bo znany nam - Mr. X odpalil 2 grywlne klienty 2 roznych gier MMORPG (bodajze L2 i Eve Online) i przełanczał się miedzy nimi wiec napewno 2 L2 da rade.
Zgadza się. I to nawet byłem ja.
I niczego się nie wstydzę.
Dwa klienty L2 też spokojnie mi się udaje odpalić na jednym kompie.
(inna sprawa, że mam dośc mocnego kompa: Athlon 2.6 XP, GF 6800 GT i 2GB RAM)
Swoją drogą - czyżby odpalenie dwóch klientów gier było karalne ?
Czyżby to podchodziło pod botowanie?
Swoją drogą mam jeszcze jedną rzecz na sumieniu, grając w L2 obejrzałem 5 sezonów X-Files.
A także udało mi się podczas trwania bety przeczytać 4 tomy Harrego Pottera - czy to oznacza, że botuję ?
A jeszcze jedno - uprawiałem seks mając włączonego klienta L2.
Czyżby to też było karalne ? A może po prostu rest w L2 trwa długo?
Czy tak proste wytłumaczenie do Twojej głowy nie przyszło?
Czy to takie trudne - czy po prostu podejrzewać wszystkich o botowanie jest najprostsze ?
Czy po prostu wszyscy Ci którzy są w grze, a robią coś innego poza grą to dla Ciebie boty ?
Teraz mnie rozbawiłeś do łez.
I to wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.
I nie mam zamiaru poraz drugi się wdawać w debatę z osobami, które wietrzą wszędzie zło, a same mają się za szczyt moralności.