Sylvian napisał(a):
Ai znów pierdoli aby pierdolić. Najpierw uczył BD jak rać BD teraz, Elfiego jak grać jego toonem. Nie mogę się tylko BH doczekać.
1. Ani słowa o botach nie było
2. Nuker kochany biega na CDL zazwyczaj więc jak obrywa zauważalnie od moba to jest albo sztywny albo HP wraca do pożądanego poziomu (Elixir FTW)
3. Od kiedy SE musi być w party aby healować? o.O
4. Z kontekstu chyba wynika, że mówimy o graczu już dorobionym także wydanie trochę adeny na GHP/Elixiry HP/MP to chyba nie tragedia.
5. To jest topik o pvp a nie levelowaniu toonów.
Cos Ci sie chyba pomylilo, kiedy uczylem jak grac BD, czy innymi charami?
1. Idz kilka postow wyzej i znajdz moja wypowiedz. Nadal nie bylo slowa o botach ? Naucz sie czytac.
2-5 Reszta Twoich punktow nie ma juz sensu bo nawiazujesz do normalnego lvlowania.
Poziomka napisał(a):
Cytuj:
Dla farmerow zrobienie postaci 78 zajmuje ok. tygodnia
daj mi namiar do takich farmerow
Hava popros.
Piszpan napisał(a):
z 40 do 71 zajelo mi jakies 3-4 tyg ale:
1. w weekendy prawie 0 expa (raidy,irl etc)
2. Ja expiac robie questy (np w vos na enria) co przrywa expienie i trza troche polatac.
3. Nie gram w ten sposob ze se mnie recharguje co chwile, ona se siedzie spokojnie w safe daje mi buffki i recharga lece tluc moby po chwili wracam i tak w kolko.
4. Grajac nukerem padlem juz hmmm jakies moze 200 razy moze wiecej, byly dni ze padalem po 10+ razy, na 71 lvl i wszystkie skille wykupione mam jakies 15m sp.
5. ogoln ie levelowalem sobie spokojnie bez cisnienia.
dla porownania archera z 75 na 76 zrobilem w 5 dni (w jeden dzien nawet 25%)
Piszesz o tym o czym wspomnialem z Havem wczesniej: grajac o wiele szybciej sie lvluje niz botujac.
Pamietam ze od 70lv kazdy lv up zdobywalem co 1-2 dni pod Goddard bijac moby 1/2hp. Na spocie w lesie bylo jeszcze szybciej.
EDIT ARKADEK / Ai nie spamuj