fingo napisał(a):
Baltus, Sylvian: Wszystko pieknie, wszystko ladnie, ale czy oby na pewno? Powsciagnijcie czasem swoje jadowite jezyki...
(...)
Takie odpowiedzi, ze idz lepiej rerolla robic bo jestes <za glupi - w domysle bo nie wpost napisane> to zachowaj dla siebie nadety bufonie.
Zeby on jeszcze przeklinal, albo cos, a on sie najnormalniej w swiecie pytal o rade. Wsadzcie sobie w dupe wasza "wyzszosc i wiedze na temat tej gry". Jestescie zalosni.
Mocno powiedziane ... a nabiera jeszcze smaczku w kontekście poniższego:
fingo napisał(a):
Jak sie nie chcesz dzielic swoimi spotami to sie nie dziel nimi, ale nie obrazaj ludzi.
Fingo. Trzymaj poziom. Bez "nadętych bufonów" "wsadzania sobie w dupę" itp. Jak sam mówisz żeby nie obrażać ludzi to się tego trzymaj i sam tego nie rób.
fingo napisał(a):
Kozystanie z l2wh, sprawdzanie cen na rynku, na pewno jest to dobre rozwiazanie i zalecane aby je praktykowac, ale...
nie wystarczy wejsc na l2wh i od razu uzyskac jasnej odpowiedzi : ok to mam isc spoilowac bo mi sie to oplaci za czas w jaki zainwestuje aby to zodbyc.
Niestety nie jest tak, ze podana tam informacja jest zawsze przydatna do wykorzystania. Co wiecej czesto jest nie przydatna, a czas na jej sprawdzenie niestety mozna by poswiecic na samo spoilowanie.
Dlatego tez ludzie pytaja sie na forum gdzie i co warto spoilowac.
Odpowiedz że L2WH jest najlepszym sourcem info dla BH jest bardzo dobrą odpowiedzią. Chociażby dlatego że:
1. zawiere info najbardziej up to date
2. zawiera pełne info droprate/spoilrate dla wszsytkich mobów
3. ma bardzo wygodny i przejrzysty interface
4. dane sa podawane w formie tabel
5. zawira min filtry pt: naibardziej opłacalny spoil około lvl X
Podawanie takich danych w formie postów na forum nie ma sensu. Nawet nie chce mi się pisać dlaczego. Odpowiedź że L2WH jest the best jest jedyną słuszną wypowiedzią. Lepszej nie można dać. Obawiam się, że dajesz przykład ignorancji próbując z tym polemizować.
PS McKill - zacznij uploadować dropy do L2WH. Wtedy będziesz miał full view na drop rate oraz wiele innych nice features. I prośba. Jak już to zrobisz to daj znać czy to ci sie podoba. Bo nam wszystkim już korzystającym ZDECYDOWANIE TAK.