Escaflone napisał(a):
Te karol zobacz całe C3 zostało zbudowane dla właśnie nowych graczy …… i co przyniosło to jakiś efekt? noob miasta świecą pustakami znajdź mi kogoś na niskim levelu i żeby to nie był alt tylko autentyczny noob
toć to graniczy z cudem
2 sprawa Lineage jest już na tyle stary, że 80 % ludzi grających w niego ma 52+ lv i ja jakoś tez nie wyobrażam sobie żeby noob się z tego powodu dobrze bawił….. zero szans na party
Ja tam idę na arene to tylko same 52+ i już mnie szlak trafia jak ciągle przegrywam PvP
No lol, sorry ale akurat sporo gram postaciami pre 20lev dla odprężenia. I naprawdę jest dużo noobów (7 samych polaków na bartz'ie spotkałem a to chyba o czyms swiadczy).
Poza tym, jesli ktoś ma zacięcie i potrafi obserwować i uczyć się mechaniki gry to teraz wylevelowanie postaci do 30lev nie stanowi żadnego problemu - nawet jak się nie ma żadnego wsparcia.
Buffy do 24lev daja poteżnego kopa (tym bardziej, ze nie są to zupełnie podstatawowe buffki). Mało tego z questów na low lev. dostajesz tony SS'ów i HP potionów.
Skoro my levelowaliśmy to dlaczego nowi gracze mają nie dać rady? Tym bardziej, że wprowadzono wiele udogodnień.
I dobrze ktoś zauważył. W L1 ciągle gra więcej ludzi niż 2 L2 NA. A co oferuje tamta gra? Grafikę rodem z Diablo 2 i masową sieczkę mobów w 90% - a gra się trzyma. Toć nawet głupi CS, który nie jest mmo ma już ładnych kilka latek.
Ludki nie wyciągajcie wniosków z sufitu.
PS. Sporo z tych chinoli to amerykanie i europejczycy - nawet spora część... np. taki TheCoolness znany i znienawidzony przez wielku Bartz'owiczów (zszokowani?)