Po pierwsze chcialem zaznaczyc ze usuwanie postow do niczego nie prowadzi i jest troche nie na miejscu IMO.
Czytajac poprzednie posty Ethana natknalem sie na pewne przyklady wyrozumialosci ( o ktorej to brak MNIE posadzacie ) z jego strony:
Ethan napisał(a):
BD z dualami Health (co większe asy mają jeszcze Doom set) uważam za największy znany mi kretynizm.
Rzeczywiscie w pelni uargumentowana wypowiedz, ziejąca szacunkiem do kazdego.
Ethan napisał(a):
ktoś kto używa takich duali chyba nigdy nie brał udziału w prawdziwym PvP.
Kolejny przyklad zrozumienia czyjegos punktu widzenia.
Ethan napisał(a):
w jaki sposób Ty i Alu zachowujecie się na tym forum, w praktycznie każdym wątku.
Wybacz, ale arogancja, chamstwo i zwykłe prostactwo, które tu często prezentujecie, nie należy do ludzkich zachowań, które ja szanuję.
Oczywiscie sa to calkowicie bezpodstawne zarzuty w moim kierunku.
Rownie latwo mozna je skierowac w twoja strone...
To, ze Alu ma podobne zdanie w tym przypadku nie znaczy ze masz przypisywac kazdy jego post do mnie.
Zauwaz, nie napisalem ze Ty = Sylvian tylko dlatego ze na mnie razem jedziecie - wykazujac przy tym pelna wyrozumialosc, ktorej mi oczywiscie brak -.-
Karol66 napisał(a):
Proponuje wszytkim udzielajacym sie w tym watku zapoznanie sie ze znaczniem zwrotow "moim zdaniem", "mysle ze..." i stosowanie ich czesciej w swoich postach - wtedy rozmowa z kims kto ma inne zdanie na dany temat nie zawiera w 90% flames.
Oczywiste dla mnie jest, ze kazdy(?) wypowiadajacy sie tutaj przedstawia swoje zdanie i nikogo tym do niczego tym nie zmusza. Jaki ma sens stawianie "moim zdaniem" przed kazda swoja wypowiedzia?
Karol66 napisał(a):
To co mnie razi w Twoich postach i postach Alu to absolutna pewnosc
To co Cie razi w postach Alu napisz cytujac posta Alu, nie mojego.
Czy nie uwazasz ze dziwne bylo by wyrazanie SWOJEGO ZDANIA bedac niepewnym?
- chorobliwa niepewnosc nadaje sie do leczenia IMO
Ethan napisał(a):
Od którego levelu można używać S grade?
50 >.<
Ethan napisał(a):
Pomijam aspekt ekonomiczny i możliwości posiadania tego typu sprzętu.
Uważasz, że kombinowałby dwa buildy - osobno na olimpiadę i mass PvP?
W przedstawionym przezemnie buildzie nie musialby.
IC i DLE*Tallum jest sprzetem docelowym.
Zreszta jak juz wspomnialem nie bralismy pod uwage wartosci przedmiotow a ich przydatnosc.
Ethan napisał(a):
Tu uprzedzam Twoje uwagi, bo masz problemy z moim skrótami myślowymi.
Twoje skroty myslowe sa rzeczywiscie zakrecone, wydaje mi sie ze nie tylko dla mnie.
Ethan napisał(a):
Gdzie w tym moim pierwszym poście jest mowa o moim buildzie i moim przekonaniu o jego wyższości nad innymi
hmm...
Ethan_w_pierwszym_poscie napisał(a):
BD z dualami Health (co większe asy mają jeszcze Doom set) uważam za największy znany mi kretynizm.
Np tutaj?
Ethan napisał(a):
A może zarzucisz mi, że moja pierwsza odpowiedź była nie na temat?
Dlaczego mialbym to robic? HELLO tematy Ci sie pomylily?
Ethan napisał(a):
A teraz konkluzja. Zadaj sobie pytanie czyje wypowiedzi w wątku były nie na miejscu, a ich poziom malejący?
Twoje? moje? Sylviana?
Zauwaz ze od kilku postow probuje skonczyc ten flejm, ktory to Ty na sile przeciagasz.
Udalo Ci sie mnie przekonac ze nalezysz do ludzi, ktorzy w kazdej sytuacji, zawsze musza miec ostatnie zdanie.