Sylvian napisał(a):
Arto napisał(a):
Wiecie co?? Czytajac posty senji'ego wnioskuje ze jest glupi jak stado pędzących imadeł
Nie chce być niegrzeczny ale mam podobne zdanie również na temat kilku innych osób... także cichaj już.
My (przynajmniej ja nie uważam się za takiego) nie jesteśmy bandą przygłupów którzy pojadą każdego kto nie należy do naszego wspalaniałego grona (np. osób grających na oficjalnych serwerach). Jeśli jest powód to jak najbardziej, ale samo krzyczeznie dla zasady to już fanatyzm.
Sylvian myslisz o mnie?? powiedz poprostu jesli tak,chcialbym wiedziec.
I nie uwazam was za bande przyglupow ktora pojedzie kazdego, mowie tylko ze nei warto juz nic pisac bo ten topic senji zalozyl wlasnie po to zeby wywolac u nas taka reakcje i patrzec jak bardzo sie obruszymy, mnie osobiscie to nie rusza,niech sobie woli ten priv,chodzi mi tylko o to po co ten topic zostal zalozony, a no po to zeby senji mial zabawe, chcial nas po poprostu wkurzyc,co raczej(przynajmniej w moim przypadku) mu sie nei udalo,bo nei zamierzam sie denerwowac przez gre.
I tak jak mowie jesli we wczesniejszych postach troche z siebie zali wylalem to tylko dlatego co senji chcial osiagnac tym topiciem,bo jestem pewny ze nei chcial zaczac po prostu milej dyskusji.