Siridar napisał(a):
A w rzyci mam całe cholerne choinki i Mikołaje. Tak jakbym miał tego mało w TV, reklamach, sklepach itp. Właśnie niech zrobią jakiś event z wyrywaniem flaków, ucinaniem głów czy coś w tym stylu, albo konkurs gotowania na gazie
Heh ciekawe rzeczy musisz mieć u siebie "na strychu". To nie jest gra dla maniaków psychicznych których podnieca widok ogromnej ilości krwi, flaków itp.
No offence oczywiście ^^
A co do eventu to coś w stylu (banalny przykład ale chodzi mi ogólnie ocb) ,że na świecie rozmieszczone są losowo jakieś moby z czapkami mikołaja i dropią jakieś cenniejsze rzeczy jak na level tego moba lub coś w stylu nectarów (prezenty? oO) i wymieniać na coś innego. Zresztą nie zwracajcie na drugą część tego posta uwagi, nie grałem już cały dzień bo niedość ,że miałem szkołe od 8:45 do 16:50 i to takie lekcje ,że wole nie mówić, gorszych lekcji się nie da mieć <_< To jeszcze dodatkowo po przyjściu do domu zadowolony ,że zrobie sobie questa na Human Knighta, złapie Isobell i dołącze wreszcie do klanu (GOL na Teon, wcześniejszym problemem przyjęcia był pobyt na wyspie
) i zaczne robić krasia do 11 lvlu i delevelować go aby recki 1 lvlu wyciągać (jakoś na top d trzeba zarobić ^^) to nagle wszystko szlag jasny trafił ! Na lekcjach zamiast uważać już myślałem co i jak będe robił a tu nagle moje marne 256 ddr się poszło jebać ! Ojciec mi truje dupe ,że to przez to ,że kompa nie wyłączam wogóle (hehe wtedy miałem uptime 6 dni i 2x minut^^) ale już tak robie ze dwa lata i nigdy nic nie siadło... No nic jutro będe dopiero miał nowe ramy ale w sumie teraz 512 wpadnie choć chciałem 1024 ale już ciul z tym, teraz siedze na 128 sdr więc z gry nici ;/ Ale jutro sobie odbije ^^ jak siąde po szkole jutro to zejde na drugi dzień rano jak do budy trzeba będzie iść ^^ Ehh a obiecałem mamie ,że retail nie będzie żadną przeszkodą w zdaniu w tym roku matury... Za tydzień już próbne a ja nic nie umiem, no chyba ,że z angielskiego ale to będzie banałem do zdania dzięki cartoon network w dzieciństwie i znajomości z obcokrajowcami ^^ Dobra nic, niedługo święta to będzie rzeź a co ze szkołą to narazie myśle aby dotrwać do 28 stycznia (studniówka) a później się pomyśli co dalej i najwyżej zrobie miesiąc góra dwa miesiące przerwy ale raczej tylko miech, nie mam problemów z przyswajaniem wiedzy
Omg dopiero teraz zauwazyłem ile już napisałem w sumie nie na temat -.- Sorry za to i tym co doszli do końca gratuluje wytrwałości i dzięki za okazany szacunek ,że przeczytaliście cały post a później zaczeli po mnie jechać za to (pewnie tak będzie), sorka ponownie ale chciałem gdzieś się wyżyć co mi leży na sercu i padło na to forum, mam nadzieje ,że mi wybaczycie chwile słabości i otwarcie siebie do innych hahaha już 10 miesięcy dorosły a raczej pełnoletni a dalej taki głupi ;/ No nic pozdrawiam
Już nigdy takich postów nie będzie chyba ,że mi chińskie ryże shakują konto do l2 to będe miał wtedy powód^^