Cytuj:
2004-06-07 09:31, Karol66 napisał:
Okreslam(y) Cie mianem debila bo przylazisz do watku od poczatku do konca stworzonego o botach i dla ludzi chcacych uzywac boty tylko po to, zeby napisac donos "Zona zdradza Pana ze mna. Uczciwy." => to oznaka debilizmu wlasnie (pierwsza)
Ciekawe czemu nie przyszło ci do głowy że może dlatego umieściłem to w tym wątku bo tego on dotyczy? Ponieważ czytają go gracze którzy planuja/chcą botować i może kiedyś któryś z nich zacznie grać na devianne. To było ostrzeżenie żeby nie liczył na mnie tylko przez to że obaj jesteśmy z tego samego kraju. Prosta sbrawa to ty masz problemy z pojęciem tego...
Cytuj:
Druga jest naiwna wiara ze Twoj donos komus cos zrobi - nie znam NIKOGO kogo by zabanowano za macrowanie (mnie samego notorycznie GM przenosi "do nieba" (jest taka area poza mapa) jak uparcie macruje na spocie "przeszkadzajacym" innym playerom.
Ok stwórz postać na devianne zapuść bota powiedz mi jej imie zobaczymy jak moja wiara poradzi sobie z twoimi przekonaniami... Chyba że się nie odważysz?
BTW poczytaj uważnie oficialne forum... ludzie banowani są za mniejsze przwinienia
Pozatym nigdzie nie powiedziałem że oczekuje natychmiastowego bana dla tej osoby ostrzegłem tylko że zraportuje..
Cytuj:
Trzecim jest to pieprzenie o bot=duping - widac ze masz o tym znikome pojecie a poslugiwanie sie logika nie jest twoja najmocniejsza strona.
hehe pewnie bo nie posługuje się twoją pokrętną logiką która jest wygodna tylko dla ciebie...
Cytuj:
Botujac jestes w stanie zarobic powiedzmy 100-200k dziennie. Z tego sie nie wziely te miliony ardeny na ebay - bo to jest raptem ok 4 mln MIESIECZNIE przy zalozeniu ze bot chodzi 24godz/dobe.
wyobraź sobie że właśnie z tego się wzieły.. adena farmers inc. może i są dupkami ale z tego co mi wiadomo żeden z nich nie został zbanowany za doupe itemów..
Pozatym używając logiki o której brak mnie posądzasz: jeżeli chodzi o krzywde czy wpływ na innych graczy nie ma różnicy ile zarabiasz ważne że robisz to w sposób nieuczciwy względem nich... tzn z tego punktu widzenia bot=doupe=scamer
Cytuj:
Botujac ciagle masz ryzyko ze padniesz, ze Cie kilna, ze "zatniesz" sie na jakis nierownosciach terenu lub dostaniesz conn losta - innymi slowy podlegasz takim samym prawom jak "zywy" gracz tylko:
- jestes mniej wydajny w zabijaniu (bot musi wszystko robic "wolniej" zeby zminimalizowac rzyko smierci)
- nie mozesz reagowac prawidlowo na dzialania innych graczy
IMHO uzywanie bota w L2 mniej uderza w innych graczy niz np. buffboty w daoc ktore od poczatku do konca byly "zgodne z TOS".
To ze akurat w L2 sa tak popularne ta gra zawdziecza jednemu - temu jest ZJEBANA pod wzgledem team play.
To po co w nią grasz? Jak narazie to słysze od ciebie te ta gra jest "zajebana" pod względem lvlowania, teamplayu... Hmmm musi ci być naprawde ciężko nie?.. to takie straszne grać w taką beznadziejną grę jest taka "zajebana" pod tyloma względami a ty jednak musisz w nią grać.... jekbyś nie miał kilkunastu innych mmorpgów do wyboru
Cytuj:
Jesli w DAOC moglem jeden level zrobic w 2 godziny gry z niezla grupa a botujac solo potrzebowalem na to 3 dni to jaki byl sens botowania? Zaden.
I to jest jedyny sensowny sposob zwalczenia tego zjawiska - modyfikacja gry w ten sposob by botowanie nie bylo "oplacalne" - czyli zrobienie gry ciekawsza.
Już powiedziałem skoro gra jest tak nudna to po co w nią grasz?
Cytuj:
Grales kiedys dwarfem debilu? Do 20 lev ta postac uzywa 2 klawiszy - attack i pickup. Porywajace prawda?
heh.. Powinieneś wziąść chyba błyskawiczny kurs dobrego wychowania... Niewiem kto cię wychowywał w domu ale chyba się nie popisał. Pozatym wydaje mi się że nie skończyłeś jeszcze szkoły średniej więc nie mędrkuj mi tu o "logice" ok? Bo jak narazie nie dałeś żadnych solidnych argumętów a tylko mnie próbujesz obraźić... Niedługo zaczniesz mnie od pop...ców wyzywać...
ahh BTW dwarfem grałem i o ile dobrze pamiętam to w dyskusji na temat gry dałem dwarfy jako jedną wadę na tym forum.. a ty ich broniłeś.. hmm pewna niezgodność we własnym zdaniu? naucz się trzymać własnych opini a nie je zmieniać co 5minut
Cytuj:
Moze takich mlotkow jak Ty rajcuje
mmm.... kolejna obraza yummy widze że masz bogaty słownik.. Powiedz pod którą bramą i w jakim mieście pijasz piwko z kolegami krzycząc i wyzywając przechodniów?
Cytuj:
naciskanie 2 klawiszy over and over ale mnie nie. Ale ze wydalem na ta gierke te 50 usd plus fajnie sie w niej PKuje lub gra ze znajomymi (pod warunkiem ze ma sie BARDZO zblizone levele) to ja ciagne.
o tym jaka ta gra jest musiałeś wiedzieć z OB więc po co ją kupiłeś? wydaje mi się że w każdego mmorpga fajnie się gra ze znajomymi więc to żaden powód.. Co do PK'owania to też raczej nie bo napewno jest więcej innych mmorpg które dają na tym polu większe możliwości
Cytuj:
Jesli faktycznie zaczna banowac za botowanie nie zmieniajac nic w samym systemie gry to szybko zostanie im, optymistycznie liczac, 50% graczy.
Bo tak naprawde jako taka zabawa w party zaczyna sie po 30 lev a do tego momentu nikt normalny nie wymeczy postaci jesli nie bedzie mogl choc czesc pracy wrzucic sobie na macro.
hahaha ciękawe skąd bierzesz te informacje? nikt normalny? na czyjej podstawie oceniasz normalnośc? swojej? Wyobraź sobie że moja friendlista jest prawie pełna plus znam mase innych ludzi i ŻADEN z nich nie korzysta z bota... więc skąd bierzesz swoje dane? Może trafiłeś na nieoficjalny server dla boterów
Cytuj:
Reasumujac: botowanie jest w L2 takim samym wykroczeniem jak nie zarejestrowanie dzialanosci gospodarczej przez mila starsza emerytke ktore pilnuje mi odplatnie dziecka.
Stwojac twoje standardy uczciwosci powinienem teraz pojsc i na nia doniesc do urzedu skarbowego. Nie robie tego z jednego zasdniczego powodu - nie jestem chujem
heh wiesz co słysze u ciebie takie same argumęty jak od osób popierających piractwo... Pewnie też to jest ok i legalne według ciebie? szkoda gadać... Zresztą weź najpierw lekcje dobrego wychowania albo wróć do swoich koleszków pod brame stać tam całymi dniam... Bo jak narazie musze ci powiedzieć że gorszego prymitywa to dawno nie spotkałem ^_^... no cuż dzieki za lekcje kulturoznawczą zawsze to dobrze mieć szersze choryząty..
Cytuj:
EOT - szkoda czasu na tego smiecia.
haha patrz twój zasób obraz rośnie i rośnie.... niedługo będe mógł na ich podstawie sobie jakiś zabawny tytuł przybrać...
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Goatus dnia 2004-06-07 12:28 ]</font>