Co do C-SS to mam taka terie... Wszystkie dwarfy poszly bawic sie, poznawac nowe mozliwosci gry wiec nie ma kto ich robic, a jak liczba C-SS na rynku zmalala, cena poszla w gore. A jak dwarfy poszly, to i wszyscy sie ruszyli - zatem zapotrzebowanie na C-SS wzroslo. Mysle, ze jak minie pierwsze podniecenie, wszystko wroci do normy.
Dla mnie najwiekszym bolem jest SA na dualach. mam wciaz sprzeczne informacje ale chyba wskazuje na to, ze wszyscy Gladiatorzy i Blade Dancerzy dostali po dupie. Dlaczego jednoreczne bronie moga miec SA bez ryzyka (quest + kasa) i moga wybrac 1 z 3 rodzajow SA, adualisci musza robic ench +4 po to zeby dostac jeden juz z gory wybrany SA? To jest chore. Uwazam ze to dyskryminacja jakichs 10-12 % wszystkich graczy. Nie zaryzykuje nechantu +4 bo moge stracic z 13m (dual kats +3) jakies 7-8m. Do dupy z tym. A Katany +4 najmniej kosztuja 15m a pewnie pojda jeszcze w gore. A pomyslcie co bedzie z broniami Top -B? Pojechali nas dualistow rowno.
Skoro podniesli one-piece armors do +4 to czemy nie mogli zrobic tego z dualami? Zamirzam napisac do nich jakas petycje w tej sprawie... I tak pewnie nic ztego nie bedzie, ale jestem ciekaw ile dual sword userow do nich napisalo...
PS. Sorki za bledy, ale pisze z pracy, na "nerwie" i z spod lynxa