Itachii napisał(a):
Sylvian napisał(a):
Zastanawia mnie tylko czy te % to pewna sznasa na stuna - czy tylko na to że skill isę odpali (ale pewnie to drugie).
Ja to rozumiam tak:
Gdy masz crit stun SA przy każdym criticalu zadanym w walce broń ma tą 12-sto czy 15-sto procentową szansę na zastunowanie mobka.
Rzecz bardzo użyteczna tyle że przy tak niskim procencie zupełnie niegrywalna. IMO jesli ten procent podniosa do powyżej 40% można będzie uznać ze takie SA jest grywalne, bo na pewno nie jest przy 12 lub 15 procentach czyli teraz.
Sylvian, jesli chodzi o craft Lance to chyba lepszą opcją jest odkupienie tej broni z dropa (w DVC spada kilka Lance dziennie).
Recepta jest niezmiernie rzadka i pojęcia nie mam co ją rzuca.
Mi to ryba plum czy craft czy kupieni (jak bede mial kase oczywiscie bo naraie do żebrak jestem
)
Ale nie zgodzę się zupełnie co do tego crit. stuna - jeśli ta sznasa na stuna wynosi 12% podczas kazdego criticala - to taka jak mówię co 3 mob byłby stunowant (pamiętaj o tym, że nie wydajesz MP na tego stuna, mało tego moze on zastunować 5 mobow anie jednego). Normalnie grając spoilerem i tak nie masz MP na używanie swojego stuna czy hammer crusha.
Ale tak jak mówię to trzeba by zbadać doświadczalnie bo liczby nie zawsze wszystko mówią.