jak rozwiaze sytuacje to wam powiem kto to byl - watpie czy uda mi sie ustalic jego nick na bartzie. wszystko wskazuje na to ze byl to pierwszy wlasciciel itachi`ego:
ur2tuff4me (nick z orphusa).
Ja ten account kupilem jednak od kogos innego.
(zreszta gadalem dzis z tym gosciem - tym z australii. twierdzi ze nie mial z tym scamem nic wspolnego - czekam teraz az potwierdzi ze nie byl pierwszym wlascicielem account`u, moze bedzie mial jakies dane pierwszego wlasciciela).
Z posta ktory linknął Poziomka wynika ze ur2tuff4me zachciało sie ostatnio kupic AW wiec sobie przypomnial ze kiedys sprzedal charakter Itachii.
Miał cd-key, znal date urodzenia (byl 1szym wlascicielem konta) wiec barany z ncsoft bez mrugniecia okiem dali mu nowy password nie raczac skontaktowas sie ze mna w grze lub na email - a jak to konto kupilem uczciwie i wyglada na to ze ten co mi je sprzedal tez jest uczciwy. Pierwszy wlasciciel poprostu sie okazal swianią a ncsoft mu pomogl w zrobieniu tego co chcial.
ur2tuff4me pisze (jak wynika z linku od Poziomki) ze byl kiedys w clanie Vorbidden - pogadam z kumplami z mojego klanu, mam tez troche znajomych w Vorbidden moze wiedza kim gra teraz koles ktory stworzył Itachi`ego. Pogadam z Noods`em - leaderem Vorbidden.
Napisze co trzeba na orphus w odpowiednim czasie - moze uda sie ustalic kim teraz gra ten koles. Narazie wszystko co wiem to jego nick z orphusa.
Jestem juz niemal 100% pewny ze to on. Napislem do niego pm - czekam na odpowiedz. Jak bede mial nowe informacje to napisze.
Peace.
Dzieki z wsparcie chlopaki