mikmac napisał(a):
Na lvl 50 robisz okolo10% na godzine spokojnie, lvl 60 robisz 1% w okolo 20 minut w dosc dobrym party, na lvl 70 1% robisz juz godzine...
Nie wiemy jeszcze jak jest dalej
Zrobienie postaci na 70 lvl to okolo pol roku wysilonej gry, co prawda Kendo zrobil z 3 miesiace, ale nie mial wtedy pracy. Ponadto jest znacznie do tylu ze sprzetem, a to tez ma duzy wplyw.
Moze jak ktos malo gra i jest zielony totalnie to tak ale...
20 lev - godzina (z pomoca kolegi)
20-40 lev - 3 dni MAX.
Questy na zmiane profesji - 3 dni.
40-55 lev - powinno sie robic 1-2 lev dziennie.
Na 55 jest pierwszy mocny break ale ciagle da sie zrobic 1 lev dziennie w wekendy (ok 8-10 godzin grania) i tak do 60.
Na 60-61 mi zajelo 2 dni ale z nowym stuffem A grade i na lepszym spocie robie znowu 0.5-1 lev dziennie.
Anyway ja planuje byc 70 lev max w miesiac - nie wysilajac sie i grajac troche main klasa.
BARDZO duzo zalezy od tego:
- kim grasz (moj 76 dorf wyciaga max 1.2mln XP na godzine - lucznikiem na 62 lev mam ok 2-2.5mln XP na godzine)
- jaki masz support (czytaj: czy gildia/koledzy Cie przysponsoruja)
P.S. Mozna jeszcze zalatwic to tak jak Alu - tzn wykupic/zalatwic sobie levelowanie u botow i oni 0-70 lev zrobia mu w 2 tygodnie. Tyle ze potem moze byc ciezko znalesc szanujaca sie gildie a bez tego raczej trudno o fun z PvP.
Anyway - jesli ktos jest nastawiony na "end game" to naprawde grinding w L2 to pikus
-