@Fingo chyba nie w tą sama grę gramy.
Ceny będą kosmiczne jak każdego nowego sprzętu. Idać łeb w łeb z czołówką zawsze płaci się fortunę za możliwość posiadania topowego sprzetu do którego nie bedzie dostępu. Nie wazne czy to będzie A/S grade na starszych serverach czy D grade na nowym. Do tej pory pamiętam jaką fortunę kosztował Bonbreaker gdy miałem 2x lev.Jasne że teraz będzie nieco łątwiej (Seven Signs etc.) ale rynek będzie miał większy popyt niż podaż a to oznacza wysokie ceny. Mało tego dzisiejsze dwarfy na starszych serwerach to relikty z przeszłości głównie. Cieawe ilu gości wybierz taką klasę na nowym serverze? Zapewniam, że bardzo mały odsetek.
Ja tam na Barzie nie mam problemu żadnym z altów znalezienia party na jakimkolwiek levelu 20+ Może nie ma masy ludzi ale o party nie trudno. Druga sprawa, że grajac w jakimkolwiek sensownym party tudzież klanie nikt mi jeszcze nie wypomniał, że nie mam topowych itemów. A przypomne tylko, że do 69lev z Berserker Balde (C grade) biegałem
Co innego że dmg output miałem wiekszy niż z A grade bluntem bez SA, ale to już wie tylko osoba uzywająca blunta na codzień. Dla większości C to C.