malum napisał(a):
Ja szczesliwie od 61lvlu biegam z Tallum Glaive bez SA i jak narazie dobilem do 66lvlu bez wiekszego wysilku, uzywam takze meteorka do pvp i sprzedawania stun'a, ale zadko zdaza mi sie solowac wiec glaive jest moja glowna bronia i expie tylko robiac malutkie aoe
. Dzisiaj zapodaje wreszcie focus do blunta i chetnie Ci pozycze zebys mogl opisac wrazenia. PM do mnie.
To ja chętnie poprosze o pozyczke na jeden dzień. Pójde na moscik z Kranrotami do GC i zrobie porównianie, ile EXP per hour mozna dostać. Myślę że to rozstrzygnie sprawe.
PS. Odnośnie masteries: otóż nie bawiłbym się w te testy gdybym był przekonany że masteries dużo dają. Mam takie poczucie niestety że blunt masteries są o kant dupy potłuc szczególnie jeśli mówimy o krasiach... Wczoraj Bazyl dał mi potrzymać Tall Glaive, i wiecie co ?
- Tall Glaive+1 235 power, mam na to wykupione masteries, broń jest powolna, i mialem 685 actk
- Tsu/Sls+7, 272 power, nie mam masteries, bron jest szybka, ma SA Focus i mialem 690 atck
Czy ktoś zauważył tu jakąś znaczącą przewagę masteries? Bo ja nie. Te 37 punktów roznicy to se mozna w dupe wsadzic szczegolnie w kontekscie SA Focus
Oczywiscie nie neguje przydatnosci pole przy tłuczeniu mobow grupowych. Jak tylko uda mi się takową kupic to od razu lece tluc towarzystwo pod Oren. Zgadzam sie absolutnie że najlepszy exp to daje wlasnie pole przy AOE.