Poziomka napisał(a):
500 ram :>?
toz to nawet nie starczy na urochomienie windowsa +l2 :>
zainstaluj gre raz jeszce - moze byl jakis blad
Jak ciagle nie bedzie dzialac zarejestruj sie na lineage2.com i zapytaj tam o przyczyne lub
wyslij zapytanie do
[email protected]
jestem zarejestrowany na Lineage2.com
kliknąlem nawet na " submit bug report" , ale zdaje się to w jakimś pogańskim języku, a 512 starcza w zupełnosci, gram w rożne gterki, nie chce wymieniać bo to jest beaz sensu ale jak napisze ze F.E.A.R, FarCry, ouake 4, Need4speed Most wanted, battle of middle earth 2 chodzi i się nie tnie to wystarczy?, a co do tego blędu to jestem na 100% przekonany ze wielkość ramu nie gra roli... to raczej ma coś związek z plikami.. moga buć uszkodzone, ... instalowałem już tą grę z 5 razy i nic się nie zmienilo. w sumie mam już gdzieś płatne MMorpg, gram teraz w Silkroad i chodzi na full detail.... ( heh za darmo i dziala)
no comments..
EDIT
właśnie kliknąl mi na GG sąsiad dałem mi gierkę L2 , napisał mi że wyskakuje mu błąd!!! , sprzęt ma podobny do ojego z tym że ma wuecej ramu i lepsza kartę graficzna.( o wiele lepsza)...
prawdę mówiąc to brak mi słów... co prawda klienta L2 ściągałem z nmeta, ale zaplaciłem za mozliwość grania na oficjalnym serwerze... niestety nic z tego, na nieoficjalnych to samo.....BŁĄD! prosze tylko o przetłumaczenie mi tego blędu ... wudac go na screenie w 1 poście..
zapomniałem ... przedwczoraj kupiłem Need4Speed Carbon w MEDIAMARKT, razem z padem... hehe, pad można sobie darowac bo to ścierwo... ale gierka full wypas. tej kasy nie żałuję!!! chociaż gdyby była tansza to bym się nie pogniewał.