Sylvian napisał(a):
Ja rozumiem, że jeden botuje a drugi nie. I wszystko jest OK dopóki jeden i drugi mówią to wprost.
Ale wymówka typu "NCsoft nie powstrzymał mnie przed botowanie więc ja jestem OK" jest poniżej krytyki.
Nie chodzi o to ,że jestem OK. Nie mówię tego, poprostu wykorzystałem tą słabość dla własnych celów. Oszukałem grę, nie graczy, udało się i ok, nie udało by się to trudno, każdy kto używa bota jest tego świadom. Nikogo nie okradłem, nie PKowałem a tłumaczenie ,że zajmuje się spoty jest conajmniej śmieszne. Tak jest w różnych mmo czy innych grach online czy nawet w życiu choć do tego nie porównujemy bo to bezsensu. Możesz zrobić coś szybciej choć nielegalnie i masz 90% pewności ,że się uda to Ci się włącza lampka "a może jednak?". Ja uległem, nie wiem czy bym to powtórzył ale jestem zadowolony z tego ,że mogę się do tego przyznać i nie wypierać się i zaklinać na boga ,że nigdy tego nie zrobiłem.
Poprostu chodzi mi o to ,że nikomu tym krzywdy nie zrobiłem i mam nadzieję ,że w końcu ludzie to zrozumieją. I powtórzę jeszcze raz na koniec, nie Sylvan, nie postąpiłem uczciwie ale mam jaja przyznać się do tego bez kombinowania.
PS: aha, mam nadzieję ,że nie odbieracie moich postów w sposób ,że mówić o tym ,że botowałem to powód do chwalenia się i w ogóle jestem elo yo zią. Kiedyś ktoś mi zarzucił botowanie i powiedziałem ,że tak. Nie mam ochoty ani czasu zwodzić innych, to tylko gra, szkoda nerwów