_wojtas_ napisał(a):
Ethan, klucz jest na opakowaniu od płyt, więc aby się do niego dostać, trzeba najpier zdjąc folię z opakowania, i nasuwa się pytanie czy aby pudełko było zafoliowane, to gwarantuje, że nikt z tego nie korzysta-ł.
Goatus, też się trochę zdziwiłem, ale rozmawiałem ze sprzedawcą, również graczem Lineage 2, od którego dowiedziałem się, że z wersjami, zamówionymi w czasie bety dostawało się Game Card. Ja korzystam z konta jeszcze za czasów bety, gdy zalogowałem się miałem opcje tylko aby aktywować konto, gdzie wpisywałem klucz znajdujący się na opakowaniu od CD. Później tylko 3 opcje płatności oraz wspomniany Game Card.
Ciekawe bo ja kupiłem dwie wersje pudełkowe, po zakończeniu bety i miałem normalnie miesiąc grania za darmo.
...
Aaaa jusz wiem, haha no tak fakt NCsoft zrobiło taki przekręt... sprawdź swój rachunek bo to było tak że do każdej gry był dołączany miesiąc grania za darmo ale żeby można było z niego kożystać trzeba było aktywować grę co było równoznaczne z kupieniem gamecard albo podaniem danych swojej karty kredytowej. Tzn jeżeli użyłeś gamecard to powinieneś mieć 3 miesiące grania teraz (gamecard jest na 2 o ile pamiętam)
Pozdrawiam