hmmmmmmmmmmmm
W sumie to powinieneś najpierw napisać co najbardziej interesuje cię w mmorpgu. Z mojej strony moge tylko napisać że ta gra ma coś w sobie co niepozwala ci się oderwać nawet mimo mozolnego lvlowania. Fakt wiele aspektów jest bardzo zubożałych (np kraftować mogą tylko dwarfy, zasoby można pozyskać tylko z mobó tzn żadnego wydobywania czy poszukiwania. Handel jest jaki jest. Nie masz (narazie) żadnego wpływu na swoje cechy bazowe, niema magicznych broni itd itp) Ale ta gra jest jeszcze dość młoda i już zbliżający się dodatek c2 daje jej wielkiego kopa do przodu. (zmiany bazowych cech, "sklepy" gdzie sam sobie kraftujesz, poboczne rozrywki itd itp.)
Jadnak mimo wszystkich tych wad które wymieniłem ci wcześniej gra jest zachwycająca (przynajmniej dla mnie) grafika jest zarąbista, modele dokładne, wszystko utrzymane w kilmacie fantasy. Do tego interakcja z ludźmi jest taka jaka powinna być, klany, zamki, full PvP na które masa ludzi narzeka ale jest naprawde fajne (wymaga tylko lekkiego dopracowania i usunięcia kilku bugów) I to co ostatnio sprawia mi najwięcej frajdy czyli raidy na bossmoby ^^ to test to a c2 dodaje ich dużo więcej
Dotego fajne skille i kilka innych niezłych pomysłów
Pozdrawiam