Brawo Sirian
Po pierwsze primo: Guildia The Rats na bedevere jest bardzo stara, jak tylko poacy zaczeli grac na bedevere to zostala zalozone. Wikszosci nazwa odpowiadala, byla tylko 1 osoba ktorej nazwa nie pasowala i zalozyla guildie The Rats (wiekszosc pewnie wie o kim mowie). Ja zawsze chciealem bys w guildi ktora duzo gra RvR dlatego odszedlem z KT i dolaczylem do Immortals. Z tego co zaobserwowalem to CoS bardzo malo gra RvR, a jak juz gra to 1-2 osob (infow) kilujacych w DF (mi to nie odpowiada, nienawidze kilowania szarakow w DF). Ja, Gab, Zaba, Drak zgralisy sie ze soba, praktycznie zawsze razem robilismy grupe w emain i calkiem niezle nam szlo. Na MLF z racji tego ze nie znamy zadnych graczy postanowilismy zalozyc guildie taka jak na Bedevere (The Rats) i tez grac razem.
Po drugie primo: Czemu my mamy dolaczac do waszej guildii, a nie wy do Rats'ow ? Jezeli nie odpowiada ci nazwa to powinienes zrozumiec ze i nam moze wasza nazwa nie odpowiadac
W tej chwili to i tak juz praktycznie niam znaczenia bo przenosimy sie na euro serwer wiec jak juz Sirian napisal bedziesz mogl odsapnac od "ELITY".
btw. zalozymy guildie " The Rats From Company Of Shadows"
btw2: Plat ty sie nie udzielaj
po pierwsze czemu jestes w KT, a nie w CoS ?
Po drugie jestes wqrwiony na mnie i na reszte bo powiedzielismy ze odchodzimy na euro
ale niestety tak jak juz ci powiedzialem Ty grasz bardzo rzadko i tylko wieczorami/w nocy. Ja, Sirian i Gab gramy w dzien. Niestety na Bedevere w dzien mozesz sie tylko zalogowac i craftowac, levelowac, farmowac. Zero akcji RvR, akcje zaczynaja sie dopiero ok godziny 21, a niestety ja musze chodzic do pracy i nie moge se pozwolic na granie codziennie do 3 rano :
OMFG...ale sie rozpisalem
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Raku dnia 2003-10-25 13:35 ]</font>