"HEHE....Uber Ray, ktory gra albami a twierdzi ze praktycznie kazda klasa albow smierdzi, (...)"
dobra proszę o odpowiedzi na te pytania.
dlaczego alby jako jedyne potrzebują osobnej klasy do mezowania? (nie mówcie mi o mezzie minstrela albo theurga bo skonam na miejscu)
dlazcego alby maja najwięcej postaci? żeby ludność się na nie rozłożyła i mniej było ludzi do złożenia dobrej grupy rvr?
dlaczego potrzebują pala do end, który jest z oczywistych powodów beznadziejny rvr? (rox pve)
dlaczego friar nie spełnia w grupie rvr roli dodatkowego healera? przez brak takowego alby dużo tracą. na huj mu staff i 300 dam jak nie ma z tego użytku?
dlaczego cleric jest jedynym healerem w alb? dlaczego nie ma fun grając klerykiem? dlaczego poza healem nic więcej nie można nim zrobić? (w rezyltacie jest mało kleryków) (nie muszę chyba mówić, że jest wiele więcej osób mid i hib grających healującymi postaciami)
dalczego w sidi jest tyle dropów 2handed skoro 2handerów pala/arms jest tyle w grze co smoków?
przejżyjcie posty na freddyshouse w alb.pryd a znajdziecie wuchte takich postów "Farewell Alb, hello Mid". chodzi o ludzi którzy zmazują swoje postaci z alb.pryd i ida do midów (na wszelki wypadek gdyby ktoś nie skumał)
oto link:
http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=12220
osobiście widziałem tego gostka wiele razy (grał conajmniej 2 lata).
podam wam inny przykład, którego tam nie znajdziecie. Neonblue sorc rr5Lx z fajnej gilidii dla snobów (mają się za elite czy coś) dingnoł właśnie lv50 warriora z tym samym imieniem (miałem przyjemność zabić go wraz z botem przyczepionym do pleców gdy miał lv48). co jets kuchnia z midami, że po df biegają z botem na plecach? widzieliście kiedyś hiba/mida żeby tak biegał?
perdolić to. kiedyś potrafiłem wymyślić znacznie wiecej. nie będę mówił o innych realmach co mają przegiętego.
teraz to nie ma znaczenia. właśnie toa, której tak nienawidzicie w pewnym stopniu zbalansuje wszystko.
i tak pożegnamy przegięte melee mid grupy, a powitamy jeszcze bardziej przegięte mid caster grupy na wzór hibowy. ale co z tego skoro alby bedą mogły złożyc coś na ich podobieństwo i nie martwić się, że wiz/sorc padnie po 10 sekundach walki.
chętnie bym pograł sobie w mid w grupie: szaman buff/heal, szaman dot, healer mezz/heal, skald, 2 tanki, sm pbaoe, rm bolt, ale to w dalekiej przyszłości.
nigdy nie powiedziałem, że alby śmierdzą. przecież alby kurwa rulez. czy grałbym nadal czy już bym był w mid? macie tam wypas nawet nie wiecie jaki (albo wiecie i dlatego nikt nie wpadł do nas na pryd.alb).
pozdro
ray