W niedziele zrobilem appeal bo utknalem w quescie Lost Treasure. Journal mowil "Use scroll of information..." tylko ze ja nie mialem tego scrola. Scrola sie dostaje na poczatku questu (od NPC) tyle ze moj scrol potem ... zniknal. Podejrzewalem fakt ze moj alt z ktorym bylem w grupie, uzyl takiego scrola i mu zniknal z inventory i prawdopodobnie moj scroll (na drugiej postaci) zostal bonusowo usuniety z intentory. W kazdym razie w poniedzialek rano zglosil sie jeden CSR z pytaniem "O co chodzi ?". Opisalem mu ze brakuje mi scrola itd. CSR nie odpowiedzial nic. Minela godzina i pojawia sie drugi CSR "Czy to ty miales tego appeala z questem ?", mowie ze tak i opisuje mu to samo. CSR odpowiada, "ok. to ktos sie z quest teamu zglosi". po 30min, pojawia sie trzeci CSR i rzuca mi scroll pod nogi (bag)
Wiec to kolejna wersja dowcipu z zarowka tyle ze tym razem w rolach glownych CSR od mythica i item.
No wiec: "Ilu CSR'ow potrzeba do wymiany itemu ?"
[Edit] Dostalem tez emaila, ze "Your appeal, has been escalated to the Server leads for further review. A CSR from this special team will review your issue." Wiec mozna przypuszczac ze wzieli moje uwagi i potraktowali je jako blad w quescie.
Zulsorah Albion Necromancer lvl 20 Bedevere
Esidar Hibernia Eldritch lvl 28 Nimue
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: AdamSoTe dnia 2003-03-03 14:59 ]</font>
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: AdamSoTe dnia 2003-03-03 15:03 ]</font>