Cytuj:
2003-04-07 12:58, Platinus napisał:
tak wiec tanim kosztem mysle o dopaleniu tego za pomoca SC
1. kupuje 99ql 20lvl (40af) cloth armor set
Jak chcesz to mozesz zrobic cloth lvl 51 i miec z glowy do samego konca. Necro to jedyna klasa ktoremu sie armor nie zuzywa, nawet jak pacniesz armor lvl 51 na postac lvl 1. Chyba ze pet ci zginie i mob cie walnie w palec lewej nogi za 563(+120) dmg. Wtedy armor sie zuzyje.
Cytuj:
2. robie na kazdym elemencie:
+3 power
+13 int
To wszystko opierasz na postaci lvl 13. Moj necro lvl 50 wali moby bez laski i bez focusa i nigdy mu poweru nie brakuje (zero downtime). Tak naprawde to co sie liczy to dex/int. Dzieki temu rosnie ci damage, czyli zmniejsza sie ilosc nuke'ow czyli zmniejsza zuzycie poweru i zwieksza predkosc tluczenia mobow czyli to o co chodzi
Cytuj:
i teraz bunch of pytań:
a) czemu niezaleznie od tego czy zrobie +5 focus czy +50 , zuzywa mi tylko 0 lub 1 imbue point
Bo focus zajmuje 1 imbue point. zawsze. dzieki temu np. moj necro przez wiekszosc czasu levelowania mial laske rowan lvl 1 (koszt 1s) z focusem lvl 50 na deathsight.
Cytuj:
b) czy focus moze byc tylko na kijku czy na armorze tez
kijek only.
Cytuj:
c) czy focus sie sumuje,, np czy warto walnac kilka razy na roznych czesciach ten sam focus
Nope. Focus tylko no kijku i tylko po jednym z jednego rodzaju (ja mam kijek lvl 5 z focus lvl 50 na deathsight i lvl 50 na death servant).