Rece i piersi opadaja, jak sie to wszystko przeczytalo...
Proponuje nie prowadzic dyskusji, ktore dokladnie nie prowadza do niczego sensownego!
Kazdy z graczy ma wolny wybor i ma prawo grac z kim chce i jak chce! TO FAKT!!! Przeciez w krotkiej historii DAoC, wlasnie w ten sposob powstala druga polska guildia czyli The Rats. Kto chcial to sie odlaczyl od Company of Shadows, bo mial takie prawo i ochote! To nie podlega dyskusji. TO FAKT!!! Placi sam za granie i wymaga... aby serwery dzialaly i bylo dobre lacze. A jak ktos chce do tego dorabiac ideologie, i pouczac jak powinno sie grac, z kim itp. to proponuje, aby stanal przed sciana i kichnal!
Sa tacy wsrod nas, co graja tylko w okreslonym teamie, sa rowniez tacy, ktorzy graja samotnie, czyli ze wszystkimi
To, czy sa w tej, czy innej guildii dla mnie nie ma zadnego znaczenia, jak beda w opalach zawsze im lub jemu pomoge! A jak bedzie mial ochote na moje towarzystwo w teamie, to moze byc mi z tego powodu tylko milo, ze gra staje sie ciekawsza!
Przypominam, ze wrogami w tej grze sa dla nas hibsy i midsy, a nie, jak niektorym sie wydaje czlonkowie innych guildii. Dlatego lepiej skupic sie na bardziej efektywnym wycinaniu hibsow i midsow, niz bezsensownym biciu piany i wspominaniu o tym co bylo kiedys... na UO. A wlasnie to UO, jako pierwsza gra online pokazala, jak ludzie potrafia sie dzielic... sa tacy, co chca sie tylko dobrze bawic... sa tacy, co chca ustawiac innych graczy i mowic im co maja robic i jak grac... sa rowniez zwykli pieniacze!!!
Robta co chceta!
Ze wskazaniem na zakonczenie glupich dyskusji!
I mam jeszcze dodatkowa prosbe! Pieniacze!!! Nie rzucajcie tu miesem!!!
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Albert dnia 2002-02-01 13:02 ]</font>