Lutus ma racje, nadto postac na 42 levelu to "prawie skonczona postac" a ja nei chce jakischs neiwiadomo jak wielkich sum bo hcyba 150 zeta to nei az tak duzo a jakbys nei liczyl nowa wychodiz jednak drozej a rozni sie tym tlyko ze nei ma zadnych postaci.
gabrielangel: nei wiem jakim cudem robisz 50 levelu (czy chocby 42) w 2 dni ale albo klamiesz ( bez obrazy) albo ja sam nei wiem jush co
ja kasy nei rzadam z apostacie tylko z agre a postacie sa dodtakiem ktory sparwia z emoja ofert ajest bardziej atrakcyjna nish kupno nowej gry
z tego co wiem wysylka z zagranicy to minimum 10 dolcow a to dodatkowe 40 zl i nikt mi nei wmoi z emozna kupic taniej nish ja chce za swoja wiec lepiej sie zastanwoice co piszecie
bez obrazy Fap ale to nei ja robei z siebie idiote ....... (tak jakbys sie staral zebym nei sprzedal dyskredytujac to co pisze tylko zastanwiam sie po co?)
moze ja sie na tym tak dobez nei znam bo w koncu nei mam tyle doswiadczenia co wy ale rozum mam i liczyc tesh potrafie...
na allegro neidawno ktos chcial kupic i dawal od reki 150 zl tyle ze wtedy znalem stare ceny jeszcze i neistety za duzo chcilem, ja konto sprzedam tak czy siak jak nei teraz to pozniej ale ktos kto chce kupic starci okazje...:{P