Zaden z tych charow nie jest overpowered.
Scout ma takie szanse z assasinem jak assasin z tankiem
Ta cala zadyma o to, ze assasini sa overpowered wynika z tego ze stealtherzy moga spokojnie grac solo wiec oplaca im sie uzywac buff botow.
A assasin z buffbotem to juz spora roznica.
Grajac w emain nie zdazylo mi sie przegrac pojedynku solo z innym assasinem. Nawet Jagar z purge, IP i masa skili wiecej z RA niz ja mam zmusil mnie co najwyzej do uzycia IP.
Majac buff bota, 50 lev, epic armor, IP i player made bron nie ma szans przegrac bo jestes o ok 33% lepszy niz Twoja klasa "podstawowo" jest.
HP mi skacze z <1200 do >1600
Weapon skill z 900 na >1200
Damamge tez minimum 20-30% wieksze ze wzgledu na przyrost statsow podstawowych.
Dodger2+evade7+600dex&qucik i zabijam wszystko poza tankami w epic armor (ale tu sporo zalezy od szczescia i RA jakie ma aktywne w danej chwili tank).
Poza tym kupa ludzi nie moze albo nie bierze aktywnych RA a to blad straszny. IMHO licza sie FA-IP, purge. Potem dopiero mozna kombinowac z innymi ale to juz >RR5 dla normalnych postaci (nie tankow ktorzy maja to taniej).
Patrzac generalnie na moje walki i walki assasinow z innych realmow widze ze infiltrator ma jedna podstawowa zalete - nie musi walczyc z naszymi scoutami ani z armsmanem i paladynem.
Dla scouta buff bot oznacza mniej wiecej tyle ze assasin go nie skonczy az nie minie stun (i wtedy spokojnie wali sie FA, stun z tarczy, strzal z luku i walka z uzyciem IP).
Czas strzalu spada do minimum - 2 sek normalny strzal, 3 sek critical co tez ma znaczenie duze.
Przez ostatnie dni bardzo sie przygladalem ile assasinow i scoutow ma buff bota i wychodzi mi wbrew pozorom ze malo (10-20%).
Widac ze jest niezly power skoro potrafi to narobic tyle szumu na boardach
Zmieni sie to na pewno po wejsciu alchemy ale poki co goraco polecam - slijcie messa jak jestescie w emain bo tam zazwyczaj parkuje decayro i zawsze moge 1-2 osoby wiecej buffnac.
P.S. A co do buff botow to widzialem ostatnio niezly numer. Od jakiegos czasu po emain lazi taki scout z infem w teamie. Zawsze mnie dziwilo jak ten inf wytrzymuje tak dlugo na /stick nieruchomo za archerem.
Slalem mu nawet messy ale nie odpowiadal az do wczoraj. Wczoraj na mess do infa odpisal scout ze ten inf to jego "buff bot"
Jak tylko go jakis assasin zaskoczy i zaatakuje to on assasinem kilka F8+PA a potem /stick i CD (w praktyce naciska 4 klawisze - 1,2,3,4)
Tego sie nie da nerfnac
Karol: To dziwne. Ja dziele ludzi na glowy i tulowia
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2002-11-07 00:30 ]</font>