Visit the ACCOUNT INFO > EXPANSION STATUS screen to pre-order Darkness Rising. An activation fee of $19.99 will be charged. Darkness Rising will be available via digital distribution only. Expansion files will be available for download on October 11th.
No, to nastepne 20 dolarow...
Co ciekawe, to - DR will be available via digital distribution only... Czyli 11., we wtorek bodaj, nie bedzie mozna pograc, bo wszyscy beda sciagali... A w sklepach pojawi sie kolejne "wydanie specjalne"... Oj, zebym to ja tak umial naciagac ludkow na szmal...
W kazdym razie konie, champions weapons, champions levels i subclassing (tu:
http://larianlequella.com/tl/docs/ChampionLevels.xls) i duzo nowej zabawy, od ktorej chciialem uciec, idac na classic server. Hmmm...
Do CoS na Lamoraku tylko (reszta nie czyta):
Cos "polskie piekielko" jak zwykle dalo znac o sobie... Nie potrafimy sie nie klocic, byc dla siebie wyrozumiali i pomocni... Grac, a nie realizowac sie jako uber-macho - ten z gry, albo ten spoza niej. Szczeniackie zachowania oczywiscie musza brac gore... Bez wzgledu na to, ile lat ma ten, kto zachowuje sie jak szczeniak...
To ja juz mam dosc. Szkoda mi CoS i pewnie od czasu do czsu bede sie pojawial, bo jednak to dziecko splodzone w komunie, ale m.in. przeze mnie, ale ja chce sie bawic, a nie klocic... Wiec poszedlem sobie gdzie indziej.