No i wypadlo na ten 1%
Ale wypad byl srednio udany bo albion chwycil supply keep midgardu i non stop jakies ganki byly.
Chyba ze 2x wipnal nas gang team hiberni (tak ze 40 osob po nas przelecialo) campujacy nasza gate w Odins.
Raz nas wycieli guardzi.
2x wpadlismy na posilki idace pod oblegany keep ale to na szczescie sie skonczylo "w miare" pozytywnie bo raz walczylismy z jakims Trolem ktory byl red dla mnie (wiec 47+ lev) i zdazyl zabic SoSy + Scorpa wiec nie bylo komu resnac, a drugim razem wpadlismy na red dwarfa ktory na dzien dobry trafil mnie czarem za >700dmg (ja zabuffowany mialem 675
) ale chlopaki wyrwali chwasta
W miedzy czasie jeszcze ustrzelilismy "naszego" kobolda obok spawnu bone-shater oracle (to jakis maniak - odkad pamietam ciagle kiluje tego samego faceta, w tym samym miejscu o tej samej porze
) ale to zaden powod do chwaly bo byl orange dla mnie wiec szans nie mial zadnych.
Generalnie bylo duzo jazdy konnej z Ludlow
)
Jesli chodzi o patrole to wychodzi mi ze jak wszyscy sie zbiora w 1 team to jestesmy w stanie wipnac takich 3x 50 lev na raz bez wiekszego problemu.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Karol66 dnia 2002-02-20 09:32 ]</font>