Cytuj:
2001-12-11 10:29, Soulcatcher napisał:
ja lubię chodzić z ptakiem na plecach i jak mnie przyjmiecie to jestem ready
Bedevere - postać Soulcatcheer - Armsman 5 lvl
czekam na propozycje
chętnie wpłacę wpisowe jak będe miał, szukam chętnych na niskim lvl do polowania
Z tymi chetnymi do polowania to chujowo - blokada XP jest jak jest za duzo roznica lev.
U nas "levele" leca tak:
Ja, SoSy - 21
Mat - 19
Scorp - 18
Saurus - 15
Sirian - 14.
Pomoc mozemy craftingiem ale to niezaleznie od gildii, wpisowego nie ma
Zglos sie in game do Scorpa jesli chodzi o zbroje studded+ (lub Holgera - on tez jest chyba crafter).
Jesli chodzi o bronie to chyba tylko Sirian.
Co do gildii to sie tak od razu nie decyduj - po co sobie psuc nerwy. Zobacz jak Ci sie play time i czestotliwosc grania pokrywa z czasem innych osob, jak Ci sie z nimi gra etc etc etc.
Pomoc Ci i tak wszyscy pomoga ale grac mozna przy roznicy lev ok 4-5 chyba ze robisz jakies questy - wtedy Ci na XP nie zalezy tylko na pomocy kogos mocnego zeby dostac item.
P.S. Mniej wiecej od 10 lev warto juz zwrocic baczna uwage na ekwipunek.
Niezlym "wymykiem" moze byc przegladanie questow wyzszych nawet o 4-5 lev i proszenie kogos z innej profesji o zrobienie takiego questa "dla ciebie".
Wtedy dostajesz mocny item ktorego teoretycznie nie oplaca sie uzywac bo sie szybko niszczy. Ale uzywa sie z ta mysla ze ma wystarczyc na 2-3 lev max - potem i tak go sobie sam zrobisz again.
Ja np. nie robilem zadnych questow gdzie jako revard dawali jakies bronie czy ciezkie pancerze - mam to wszystko do wykorzystania jesli ktos potrzebuje.