przykro mi kielas ze znowu masz pecha, ale chyba wszyscy oprocz assasinow (a nawet niektorzy z nich) ciesza sie, w tym takze ja.
danie IP assasinowi to bylo duze przegiecie, niedosc ze macie ogromny dmg wyjciowy, to jeszcze trucizna + calkiem niezly base dmg + IP powodowal ze spokojnie mogliscie rozwalac tankow, a chyba nie o to chodzilo.
cos sie zmieni ? a tyle ze te 23 pkt z IP oraz bezuzytecznego obecnie FA/2 + pkt z niepotrzebnego dodger lv powiedzmy 3,4 (ktore tez bylo przegieciem dla was duzym) pojda w MoP, purge czy inne gowno. wiec nie tracicie az tyle ile sie wam wydaje. po protu bezdiecie musieli grac w wiekszych paczkach + byc bardziej ostrozni. po to jest stealth
to bardzo dobra wiadomosc dla minstreli. jak dla mnie nie musza spechalnie ruszac moj stealth. teraz gdy ja bede mial IP, bede mogl spokojnie uciec 1 assasinowi, a jesli ja go zaskocze to pokojnie zabic.
caly pacth wyglada jak narazie dobrze. hunterzy rzeczywiscie potrzebowali powera i dobrze ze im go dali, chociaz te style ze spear i tak przd patchem robily mi 400dmg....
hunter dla mnie to nie byl wlasciwie zaden przecinik. obecnie ciezko go bedzie pokonac, bo zawse musze wejsc w combat. i ten insta shout ktory wzywa peta, moze byc wiecej problemow niz z innymi klasami posiadajacymi pety.
nowy heal spell+nowe ra+rps za resy moze przyciagnie wicej clerow do grania. chociaz teraz beda jeszcze czesciej atakowani cos mi sie zdaje
nowe modele helmow (woot) - brakuje tylko nowych modeli armoru playermade (np dodawanie rogow, kolcow czy innych pierdol)...
nowy interface etc
wyglada na dobry patch
PS. co do minstrela to sie zgadzam, nadal potrzebuje troszke "milosci", natomiast nie zgzadzam sie z toba kielas, jesli chodzi o theurga.
theurg to obecnie najlepszy caster w albionie. jesli wybierzesz air (ludzie teraz graja tak ze do 50 biora full earth dla 6 sec pbt a na 50 /realmrespec w air).
theurg/air - chain mezz pety ktore wcale malo dmg nie robia, zajebiste dd w tabeli spirit (mid nie maja prawie w ogole spirit resist a hib bardzo malo), ktorymi wraz z WP III i MOM III robilem 400+ dmg + co 2-3 nuki crit od 1-600. ae mezz w spirit, czyli praktycznie trzyma max (32 sec chyba na 49). masz speed, masz inne pety...
nie ma lepszego castera w albionie wedlug mnie. ale to moje zdanie
air to typowy dmg dealer, nei wiem czy nie lepszy niz jakikolwiek wizz.