Zebralo mi sie pare tekstow z gry i gadek poza gra - postanowilem wspanialomyslnie sie podzielic
1.
Albion zadeptal hib zerg przy MG1 i restuje przed wyprawa na hib keep.
Leader: "Kobiety, dzieci i magowie na gore, reszta rozproszyc sie na dole!"
2.
Komunikat w email
"Almost was just killed"
3.
Duele w odins. Dwarf i nasz armsman highlander robia jakies niezrozumiale emote. Jakis zapalony tlumacz w grupie albsow przeklada:
Dwarf - Zaraz Ci zrobie krzywde...
Highlander - Twoja glowa znajduje sie na wysokosci mojego pasa. Wiesz co mi mozesz zrobic?
4.
Jedenego z naszych kolegow naszlo na "rozterki na temat specjalizacji" akurat wtedy gdy ja szedlem za naszymi lemmingami w emain pod MG. Albionu bylo duzo wiec dlugo umieral a ja nie odpisywalem co lekko zdenerowalo mojego rozmowce (wiadomo - chat, alliance spam, guild spam, group spam
).
X - "Jestes???"
Ja - "tak"
X - "Widzales co napisalem?"
Ja - "nie" (PA, CD, Sprint
)
X - "To co ty robisz???"
Ja - "Kurwa, zastanawiam sie w ktora strone spierdalac
"
5. Stoimy w malej grupie albsow pod MG. Co chwila widac charakterystyczny death spam:
"Ktos was killed by Jagar"
"Ktos2 was kiled by Centurion"
etc
bo jak zwykle nie udalo sie dobic wszystkich midow. Nagle mija nas jakis kleryk i samotnie leci w strone T1.
Lapiduch: "wtf, czy kazdy reju kleryk jest popierdolony?"
6. Stoimy na padzie po tym jak po raz drugi 16 hibow wybilo 40 albsow "na raty".
Nie pamietam imienia ale jakis 50 lev paladyn "No dobra - tym razem ju nie bede krzyczal 'charge!'"
7.
Z emain chata
- "HIBS INC FROM W!"
- "Zywcem nas nie wezma!"
8.
Gralem ze Slyppery i jego kumplem z gildii w teamie. Pod PK widzimy jak Prozac walczy z jakims koboldem (ale daleko od nas - na skraju widocznosci) i ma problemy bo koles chyba uzyl purge i siedzi mu 'na ogonie'.
Ja: "Sprint?"
Slyppery: "Nah, to HHH, oni nie lubia jak im sie pomaga"
9. Znowu na padzie w CS
Ktos: "Dobra - zmiana taktyki. Jak krzykne Charge to chodzi mi o to zebyscie biegli na druga strone MG nie do PK"
10.
Pytanie od guild membera:
- Ile kalorii ma 1 potion?
11.
Z kanalu /as
Infiltrator: "Ding 50!"
Ktos: "Grats!"
Ktos2: "woot!"
(...)
Infiltrator: "Chce zrobic z buff botem mojego epic questa u ellys - jakies tipy od high level infiltratorow?"
High Level Infiltrator: "Kurwa, nie idz tam"