Fajnie by było, gdybyśmy na stałe mogli się umówić, że w sobotę o tej - oj! - 10.30 i w niedzielę o 17.00 coś robimy. Kto przyjdzie, ten będzie...
Można zaplanować coś konkretnego w tzw. tygodniu, a jak nie, to się decyduje na miejscu, patrząc, kto przyszedł. Albo gdzieś idziemy, albo się rozchodzimy...
Jakieś stałe miejsce, jak nie ma nic konkretnego - np. portal SI po stronie Avalon Marsh, bo można w ciągu 10 minut dotrzeć niemal wszędzie - i już...
Taka nowa tradycja. Bezbolesna, jak sądzę.
Cytuj:
2003-03-03 11:38, Karol66 napisał:
Llyn sux IMHO (slabe dropy)
Chętnie bym poszedł do Llyn, bo nie mogę odżałować, że dałem się namówić na sprzedaż pelerynki, która tam spadła
Może druga spadnie?
Cytuj:
Ten named z Dales of Dervy nas chyba przerasta.
W końcu trzeba go zabić... Po cholerę żyje? Ale rzeczywiście jest 3 do zera dla niego, ale to na razie.
Cytuj:
Sznur proponowal Prince ale ja na nim bylem tylko zergiem. Mam watpliwosci czy 1 grupa styknie (a 2 pelnych raczej nie zlozymy)
Jedna to chyba rzeczywiście za mało, ale gdyby to zaplanować i zmobilizować jeszcze Łosia, Soulcatchera i Gonewronga (to tylko niedziela o 17 wtedy, chyba), to kto wie...
Cytuj:
Moje propozycje to:
- Named moby w PvP dungeon MIDGARDU i HIBERNI (u hibow sa do zabicia 2-3), u Midow 2 przy czym jeden latwy bankowo, drugi porownywalny z Dara.
- Jeszcze raz SI raid ale tylko: Tower Guardian, High level domki (te co ostatnio), Vorcostam (ten 61 lev mob ktorego zdjelismy w sobote - ten co spawnal mase 50-55 lev undeadow jak go pulnelismy), Durval i na koniec mozna sie sprobowac zblizyc do portu Vinkingow w Cadley (nie wiem czy tam sa jakies named - nie udalo mi sie podejsc blisko ze wzgledu na spawny non named 58-61 lev mobow).
Dartmoor?
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Holger dnia 2003-03-03 12:38 ]</font>