bredzisz synu
to do karola
jak jeszcze raz uslysze o wersji euro to walne pawia. glownie dlatego ze wersja EU pasuje do podpisu Covala - jest tak samo realna jak smoki i dobre kobiety
moze kiedys bedzie (w co watpie) a jak bedzie to bedzie tam gralo malo osob.
ci ktorzy chcieli grac w SB to juz graja albo zaczna w najblizszym czasie. zdecydowanie bardziej realne jest zniesienie idiotycznych zasad placenia kartami niz powstanie wesji euro. jak narazie nie ma wydawcy , zadnych logicznych planow - tylko pobozne zyczenia ze moze kiedys...
i mam pytanko :
grales w uo - jakos nie przypominam sobie zebys intesywnie sie pokazywal na Euro serwerze ?? w daoca tez grasz w wersje nie euro - why ??? przeciez na euro tez graja polacy ?? rumuni ?? i inny kwiat europy !!
czy to wizja wstopienia polski to uni europejskiej tak zmienila twoj swiatopoglad ??
karol - jak chcesz zaczac grac w SB to zacznij a nie czekaj na cud !
bo wersja euro to taka alchemia z uo - ma byc. nie wiadomo kiedy i czy wogole - ale ktos slyszal od sasiada ze jego wujek gadal z kolesiem ktory posuwa sekretarke w biurze UBI i ona mu powiedziala ze napewno.
pomijam fakt ze nawet jezeli wyjdzie wersja euro ,wersja brazylijska odcinkowa ,wersja polska supportowana przez samoobrone to co to kurwa ma za znaczenie ???
nawet jezeli nie bedzie mozna przenosic postaci to co ? kase sie "jakos" przeniesie a nawet jak nie kase to doswiadczenia i umiejetnosci napewno.
jezeli wersja euro wyjdzie i ze tak kurwa madrze powiem skonsoliduje polakow na jednym serwie to super - ale ja w to watpie.
kazdy ma jakis znajomych z ktorymi chce grac - nie koniecznie polakow.
i co ? jak wyjdzie wersja euro to myslisz ze oni to pierdolna i pojda grac na euro bo cos tam ? nie ! oleja to dokladnie tak samo jak ty olewasz wersje euro daoca !
wiec zamiast pierdolic to zacznij grac - albo powiedz jasno ze wolisz daoca i ze zostajesz a nie szukaj wytlumaczen jak niedoruchana nastolatka bo mnie dupa piecze jak tego slucham !!
no offence !
po prostu chcialbym zobaczyc twojego ryja w SB bo mi tam ciebie kurwa brakuje
tylko najpier pograj a potem mow bo odworotnie to bez sensu
ok - mozez mnie teraz smialo flamowac
i tak wiesz ze ci lubie
platfusie
a tak wogole to sa swieta , druga w nocy i jestem najebany wiec moge pisac jakies bzdury
mam nadzieje ze jak to jutro przeczytam to nie zemdleje
zycze wszyskim duzych jajek
Scorp Ugly MF