Cytuj:
2003-04-23 11:38, gabrielangel napisał:
mnie sie podoba pomysl z end buffem dla midow
im dobrze im tak chujkom
Ja mam nadzieje, ze zrobia tak ze WSZYSTKIMI conc-buffami we wszystkich realmach.
Cytuj:
a co do chantera to generalnie tez mialem nadzieje ze heat debuff przeniosa na jakis inny spec line (np enchantments - tak jak cab ma debuffy spirit/body/energy w bezuzytecznym spirit line) ale no coz. skoro pet moze debuffowac heat to moze im zabiora ich debuff. bah co ja gadam.
Dokladnie, chanter ma wszystko w jednym spec... inne klasy maja porozrzucane. Chociazby spiritmaster. Focus shield w jednym, pb aoe w drugim...
Cytuj:
eldritch dostal snare... nienawidze snare
Coz, obiektywnie patrzac, Eld potrzebowal czegos nowego
Cytuj:
no i kolejny super pomysl - dac mentaliscie calkiem niezly heal over time. jakby kurwa malo mieli healing power. Bard/druid/warden/mentalist. vw/animist itd - te zmiany sa luz.
Heh... ten nowy HoT mentalisty mozna o kant d**y potluc. Ma tak wysoki power cost w porownaniu do zwyklego heal, ze W OGOLE sie nie oplaca go uzywac. Lepiej uzyc zwyklego baseline heal w zamian.
A z tymi healerami w hibernii to nie do konca tak jest... miales kiedys battle-friara (bo 99% friars robi taki spec) w grupie jako main healera ? No wlasnie... taki z niego healer jak z paladyna damage-dealer... sytuacja analogiczna do wardena / mentalisty (ten pierwszy to juz w ogole tragedia, chyba ze masz serenity 3 + mana regen 5).
Cytuj:
ciekawe tylko czemu nic Blademaster nie dostal
Light tanks beda w nastepnych czesciach 1.62.. teraz dopiego "a" bylo. Cytuje z Heralda:
"1.62a (this patch) concentrates on Hibernian spellcasters and hybrids. Later 1.62 test patches will tackle other issues such as light tanks."