Cytuj:
2003-04-28 22:48, Vissegard napisał:
Dzieki za odpowiedz:) i bez obrazy hehe. POzatym jak my bilismy Horda to mial jakias dziwna area i kladl polowe chlopakow. No ite heale.
Jesteś pewien, że to Hord był ?
Jest jeszcze kilku innych, którzy używają AoE i healują (a jak już mówiłem z Hordem tylko raz mieliśmy problem... chociażby w ostatni piątek zrobiliśmy TG w niepełne 3 grupy i Hord padł jak mucha...). W przypadku Kvasira na przykład nie można używać żadnych cold spells, procs, reverse procs, itp. Jakikolwiek cold damage powoduje, że się healuje. Dla mnie osobiście jednym z najbardziej upierdliwych bossów jest Skuf, szczególnie dla małego rajdu...
Cytuj:
A sam wiesz jak to jest w 2 grupy hehe, a niestety wiecej nie mozemy zebrac bo polowa ludzi nie ma SI a pozatym wiekszosc uwaza ze dropy z TG, Galadorii i Caer Sidi sa do dupy (Pojebane hujki niemiecko-francuskie).
LOL
No to u nas jest troche lepiej, SI ma juz praktycznie kazdy, i wlasciwie wszyscy doceniaja wartosc dropow z TG / Galla / Sidi.
Cytuj:
Jeszcze gdybys mogl powiedziec mi jak jest w Galadorii czy moby tam wala desease? Bo planujemy tam sie wybrac.
Jest kilka mobów, które walą disease, ale to nie jest wielki problem.
Jeśli chodzi o Galladorię polecam ten adres:
http://www.javamansworld.com/daoc/galladoriabossmap.htmlMapa + opisy poszczególnych bossów.
Preferowana kolejność dla małego rajdu:
1. Conservator.
2. Organic Energy Mechanism.
Geomancer - pominąć
3. Uaimh Lairmaster.
4. Hurionthex.
5. Spindler Broodmother.
6. Xaga.
Do Hurionthexa trzeba się trochę pofatygować, ale jest łatwiejszy do rozwalenia niż Broodmother i Xaga.. więc moim skromnym zdaniem warto najpierw pójść właśnie na niego.
Cytuj:
Pozatym w niedziele w 2 grupki rozwalilismy cale Tur Suil ale bez 81 lev bosa bo ludzie pologowali ale wszystko pozatym rozwalilismy. Jezeli walneles kiedys bosa w Tur Suil to powiedz jakich atakow uzywa i czy jest silny/ciezki do kilniecia itp. Z gory dziekuje:)
Z Balorem wiele nie pomoge, bylem tam tylko dwa czy trzy razy, zawsze z wiekszym zergiem. Pamietam tyle, ze jest mocny w melee i rzuca ludzi o sciane
BTW, w Tur Suil poza Balorem, 100% dropy ma jeszcze Queen Qunilaria.