no wlasnie o to chodzi ze trzeba sie orientowac i uzywac tego orzeszka co sie ma zamiast mózgu
ja se moze wejde na forum zapalonych linuxowcow i zapytam jak skonfigurowac windowsa i moge cie zapewnic ze te flamy tutaj to pestka
oczywiscie ja nie wejde na tamto forum i tak nie zrobie bo moj orzeszek jest raz na czas uzywany
i tyle, popieram zabe ze jak sie nie ma 50 zeta na miesiac to sie nie gra i juz , nie wolno krasc tylko dlatego ze sie ma mniej....
dodatkowo jest roznica pomiedzy np. microsoftem, ktory rżnie wszystkich dyktujac niesamowite ceny tylko dlatego ze ma praktycznie monopol,
a goa/mythicem ktorzy ciagle produkt udoskonalaja, dbaja o nasz swiat, łącza etc etc...
nastepna sprawa to na milosc boska nie uzywaj slowa w temacie "zablokowane" w tych dniach kiedy kazdy z nas boi sie bana za mape :/ bo moga byc zejscia smiertelne
a juz na koncu .... byl temat juz zablokowany imo dobrze ,wiec proponuje EOT
aha ...
-zaba dupczy gowno wiec smierdzi (ffs) , zaba dupczy za duzo (przez to go nie ma i to mnie zaczyna wkurwiac),
-gab sux jak kazdy 20% amerykanin,
-foot moglby myc nogi bo mezzuje nimi swoja grupe,
-mazak powinien kupic dobra karte muzyczna co moze zmieniac glos w locie bo tego plastusia nie da sie sluchac,
-drak powinien miec zamontowana szpilke coby z niego spuszczać powietrze (bo sie ostatnio nadyma strasznie)[nie mufcie chujkowi ze dobrze leczy bo juz sie nie pogada wogole]
-gaco - powinien isc do woja bo tam mozna smierdziec
i nie trzeba myslec, a jedynie chary jakie ci skasuja to u fryzjera
-mlody -powinien przestac piedzielic i palowac sie swoim sprzetem bo ile mozna niegrac z powodu kostki pamieci ??
-rjanek - z marjanami nie gadam bo sa marni i klaskaja pośladami
-yaco - t. t. w..ól. .est.ś d. d..y - zrob cos z polaczeniem bo szczekasz ja jakas suczka, a celujesz z takim opoznieniem ze sie czuje jakbym dałnowi asystował
-fea - ty zdrajco co zalatwiles z gacem? wydupczyles nas?? a chcielismy smierdziela oskubac z konta :/ jestes gildiojebca
-raku - ty rumunie jestes cygan jakich mało
-reszta ktorych pominalem tylko dlatego ze szef mi tu plonsa-jestescie do dupy jak landrynki
a tak wogole to kocham was chlopaki