Puffacz napisał(a):
Embe czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałem ,że chciałbym na nim przeglądać strony internetowe i zastanawiałem się czy Wifi ready podoła temu gdyż z tego co wiem jest wiele odmian tego ,a ja kompletnie się na tym nie znam. Jakich dodatkowych parametrów potrzebujecie aby mi pomóc(Totalnie nie wiem jakie dodatkowo można wymienić...)
Ja nie wiem po co wifi w telewizorze, ale rozumiem że może być komuś potrzebne. Gdy szukam jakiegoś tv monitora zwracam uwagę na: rozdzielczość, rodzaj matrycy, rodzaj podświetlenia, kąty patrzenia, odwzorowanie kolorów w tym czerń, szybkość reakcji matrycy, obecnie może jeszcze 3D no i cenę. Jeśli nie masz wymagań co do jakości obrazu to strony internetowe możesz przeglądać na dowolnym tv z taka funkcją.
Tu masz coś na szybko do poczytania o tv z internetem (trochę inna pólka cenowa)
http://www.komputerswiat.pl/testy/sprzet/telewizory/2011/02/test-5-telewizorow-z-dostepem-do-internetu.aspxCo do samego wifi to router musi obsługiwać ten sam standard wifi i chyba tyle.