Mark24 napisał(a):
Tczewiaku ale to ty jesteś fanbojem/hejterem.
I hejtuję sprzęt, który sam posiadam
We wrześniu będę musiał kupić iphone 4s lub nowszy (więc pewnie kupię nowego takiego jaki akuratnie będzie) i nie mam zamiaru wykorzystywać go tylko do developmentu, ale jak na coś wydam te 3k to będę używać. Różnica w wykonaniu htc i motki, a szajsa i apple jest taka, że można te pierwsze nosić bez kondomów, a materiały się nie niszczą. W przypadku i szajsa, i apple jest tragedia. Szajs jest jeszcze o tyle niefajny, że może pęknąć od napięć w kieszeni (jest po prostu za cienki).
Hejtowanie, że htc zły, bo... wspiera win8 i androida, a nie jest hipsterskim bb czy też super fajnym dla Ciebie ejplem jest żałosne. Nie kupię htc, bo mam inne, ważniejsze wydatki. Do developerki na androidzie kupiłem szajsa. Do iOS kupię iphona. BB jest na tyle niszowy, że póki co nie ma żadnego znaczenia.
I htc też jest chińsko plastikowy, ale jednak lepiej wykonany od reszty - bo to jest marka, która właśnie ma promować chińską myśl techniczną. Pewnie dzieci zapierdzielające w fabrykach dostają dziennie dwa baty więcej niż u konkurencji.
Natomiast górne modele Motoroli wciągają nosem całą konkurencję. Zamiast ultraszybkich, pożerających energię procków stawiają na jakość wykonania i takim telefonem można piwo otwierać jak za dobrych czasów nokią