Eh :/
Mi by bylo zal wydawac 3K w bloto, tak wlasnie kupno kompa za 3K zamiast za 4-5K jest wyrzuceniem kasy. Za szybko bedzie low-end sprzetem. Nastepnie amd juz nie jest takie oplacalne jak za czasow pierwszych pentium 4, a teraz z okrojonych prockow to bartony, bo celeronki cos "smierdza".
Anyway, nie bede zaczynal nastepnej rozmowy jaki procek jest lepszy, ale podrzuce moj dialog ostatnio ze znajomym:
-No cenowo amd oraz osiagami w grach sa naprawde dobre, ale wiesz posiadalem dwie marki i p4 dla mojej pracy przy video i mmo (utilizacja ramu) sie lepiej sprawdza
*Ja bym tam i tak tyle nie wydal kasy
-Przynajmniej za ta kase nie mam zadnych problemow jak ty, i nie znam nikogo komu by si spalil p4
*Racja, ale ja nie znam nikogo kto by podkrecal p4
-Bo nie trzeba ich podkrecac hehe, a z reszta swoj spokojnie podkrecam do 3.8ghz
Koniec rozmowy.
Z ramow to Gail, Kinston i PDP-ale jak meiszkasz w duzym miescie ew. Poznan, Warszawa itp., bo ciezko z dostepnoscia ich.
Czemu te ramy? Nie znam nikogo komu by sie kingston i Gail spalil
A PDP jest wychwalane w USA, ale znam tylko jedna osobe co je ma, wiec polecam tylko dla tych co maja dobry dostep do serwisu czy reklamacji tych RAMow.
PS.Dalej nie polecam tak malo wydawac na kompa.