Darnok napisał(a):
http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,37399;core.html
Nie no sorry, ale takiego LOL'a dawno temu nie czytałem, 1.8mil xboxów to w ciągu 2007'go roku to się w samej polsce sprzedało, a co dopiero na zachodzie
Darnok napisał(a):
Ps3 (licząc od momentu pojawienia się go na rynku), wyprzedził Xboxa.
Xboxów sprzedało się ponad 3 razy więcej niż ps3, więc nie wiem o czym tutaj mówisz
Darnok napisał(a):
Xbox 360 wygrywa tylko dlatego, że wyszedł za wcześnie.
Nie, wygrywa dlatego, że się go łatwo programuje, i jest na niego masa gier
a poza tym sam zaprzeczasz temu co piszesz, patrz odpowiedz wyżej
Darnok napisał(a):
Teraz niektórzy użytkownicy Xboxa 360 za to płacą- jeżeli nie posiadają dysku, to nie pograją sobie w Paradise przez liva, tak samo cicho o grach mmo.
Sry, ale trzeba być failem, żeby kupić konsole bez dysku
Darnok napisał(a):
Jestem właścicielem Ps3, konsolę kupiłem dzień przed premierą i jeszcze się przy niej nie nudzę. Gry takie jak Resistance, Motorstorm, Uncharted, Lair (jest lepszy niż w recenzjach) starczą na jakiś czas.
na tydzień ?
Darnok napisał(a):
Lair (jest lepszy niż w recenzjach)
tutaj mnie rozbawiłeś
ta gra jest słaba przez duże S
Darnok napisał(a):
Zapowiedziano już parę gier MMORPG, tak więc z growego punktu widzenia (po to się kupuje przecież konsolę), Ps3 zdominuje rynek.
Azjatyckimi mmo h&s w spółpracy z ncsoft ?
nie wiem czy wiesz, ale na xboxa zapowiedziane jest AoC.
Darnok napisał(a):
Zresztą jak zawsze to robi Sony (nie licząc wii, natargetowane na casuali).
PSP było i jest failem, PS3 też jest failem
Darnok napisał(a):
Xbox stanął do nierównej walki, wyszedł wcześniej by podkraść trochę ludu, ale strzelił sobie tym samobójczą bramkę, wydając już chyba z 6 wersji konsol
fakt, lepiej wydać jedną za jedyne 999.999$ jak to jest w przypadku PS3
Darnok napisał(a):
przez co teraz programiści nie wykorzystają jej w pełni
wykorzystają, na grach jest 'requires hdd to play' sticker, jak na ff XI
Darnok napisał(a):
(krótkie lub brak loadingi np. w Ratchet & Clank na ps3 i Mass Efect, Oblivion, Two Worlds na Xboxa- porównajcie sobie to)
jezu, ty widziałeś loadingi w oblivionie na ps3 ? mimo że gra jest na płycie nagrana 4 razy, to i tak ładuje się 2x wolniej jak na xboxie
Darnok napisał(a):
Ps: Jeżeli ktoś chce ze mną polemizować- błagam, oby te osoby posiadały przynajmniej jednego next-gena i wiedziały, co piszą.
Posiadam Xboxa, mój kumpel 'posiadał' PS3, wiem co mówie
aha, i btw:
"PS3 wygra, jak producenci zaczną wykożystywać jego super moc®", "Ps3 wyszło rok później, i jeszcze wyprzedzi xboxa®" itp teksty mnie po prostu bawią.