Sobtainer napisał(a):
No i co z tego? Chcesz równać firmę Sony z firmą która od 60 lat robi aparaty? ja nie mówie, że Sony to syf. Ja mówię tylko o ty, że:
Czytać to ty umiesz? Napisałem ci że lustrzanki Sony to tak naprawdę Minolta, która została przejęta od Konica. Idąc twoim tokiem rozumowania chcesz równać Nikona z jego 60 latami do Minolty z jej ponad 80letnią historią?
Cytuj:
I tyle. Pokaż mi takie reklamy Nikona. Po prostu, sony weszło w świat aparatów i robi pod siebie tym. Wielki marketing pod ludzi zbiera klientów. To mi się w tym nie podoba, zwłaszcza, że mają gówno a nie doświadczenie.
To firma reklam już robić nie może? Co to w ogóle za argumenty..
Fakt faktem że Nikon daje dupy z reklamą, stąd Sony wykroiło sobie kawałek tortu z rynku dslr, ale wiem - powinni za to zwolnić marketingowców bo to
zuo a prawdziwe marki się nie reklamują.
Ad Ps. Tak i masz aparat dla NASA.. *facepalm* Kup sobie jeszcze telefen Sagem Porsche Design, będziesz miał pełen luksus.
Cytuj:
jakie 3k człowieku? ja zapłaciłem z przesyłką za d5000 2478PLN. Do tego kupiłem 55-200VR za 749 w promocji po 2 tygodniach. Więc przestań tu z 3klockami wyjeżdżać.
I znowu - umiesz czytać? Napisałem "prawie 3k" a jak wiadomo prawie robi dużą różnicę. Generalnie aparat nie jest wart tych pieniędzy, to że ty wtopiłeś nie oznacza że inni także muszą.