marus napisał(a):
Mirtul napisał(a):
Porownaj poziom czerni na obu ekranach.
I dodatkowo zrob test na pelnym sloncu.
Co prawda niektorzy twierdza, ze na SGS brzydki jest 'groszek' na bialych tlach, ale to trzeba miec naprawde sokoli wzrok, ja osobiscie to ledwo zauwazam (i w najmniejszym stopniu mi to nie przeszkadza).
Mam nadzieje ze porównujesz SGS do Iphone 4, a nie 3g/3gs bo jeśli do tych starszych wersji to jest to nieporozumienie i nie ma sensu marnować klawiatury na dyskusje. Miedzy 4, a SGS sa naprawdę znikome różnice i nawet nie pokusiłbym sie o typowanie faworyta.
No a jaki ma sens porownywac do 4 skoro nie ma go jeszcze nawet oficjlanie w polsce. Moze ktos ma za to 3gs albo mysli o zakupie bo sprzerdaja go teraz chyba taniej sporo .Tak wiec jak najbardziej ma sens takie porownanie.
Od przyszlego tygodnia galaxy bedzie tez w orange (czyli bedzie juz w kazdej sieci w polsce) no i jako ze moge podpisc nowa umowe za pare dni to chyba sie zdecyduje.
exodus napisał(a):
Mirtul napisał(a):
Porownaj poziom czerni na obu ekranach.
I dodatkowo zrob test na pelnym sloncu.
Co prawda niektorzy twierdza, ze na SGS brzydki jest 'groszek' na bialych tlach, ale to trzeba miec naprawde sokoli wzrok, ja osobiscie to ledwo zauwazam (i w najmniejszym stopniu mi to nie przeszkadza).
Ja sie przesiadlem z iphone na desire i mnie wkurza wlasnie ze na sloncu nic nie widze a z powiekszonej rozdzielczosci nie mam za wiele korzysci. Moze samsung ma lepsze wyswietlacze.
A jak wyglada dotyk bo w htc tez odczuwalnie gorzej niz w iphone i dam sobie reke uciac ze to bardziej wina androida niz hardware.
Nie wspominajac o strasznym zjadaniu baterii co mam nadzieje rozwiaze froyo.
Galaxy s ma super amoled a nie amoled jak desire a roznica jest wlasnie glownie taka ze calkiem niezle sobie radzi "na sloncu".
Ekran dotykowy tez ma sporo lepszy niz w desire o czym pisalem wyzej.
Sa filmiki z testami zobacz sobie dziala naprawde swietnie.
O tu masz roznice miedzy tym starszym (desire nexus one) a nowym (evo, incredible,galaxy s)
http://www.youtube.com/watch?v=2QVyc1ta ... re=related