Zychoo napisał(a):
Dobra, czy mógłby ktoś mi potwierdzić, że na tym kindlu będę sobie komfortowo czytał wszelkie ebooki w PDFie jakie gdziekolwiek znajdę w internecie i w ogóle wszelkie PDFy?
Co z PDFem, który ma dużą stronę (na przykład A4) - jakoś się to dzieli czy strona jest w kawałkach wyświetlana? 6 cali to mało przecież nawet jak na normalną książkę. Czy jeśli strona jest wyższa i szersza od wyświetlacza (a pewnie tak jest zazwyczaj) to będę musiał sobie scrollować pdfa w bok? Jeśli tak to czy to nie bez sensu, czytam dużo szybciej niż jestem w stanie scrollować ekran w lewo i w prawo przy każdej linijce.
Jak wygląda sprawa z ilustracjami?
Co z czasopismami? Polityka/Wprost/Przekrój/Chip w PDFie będzie na tym śmigać?
Czy jest jakaś diodka do oświetlania ekranu czy po ciemku nie poczytasz.
Czy lepiej kupić z allegro czy lepiej z amazona i czy dostanę w 2 tygodnie to w domu.
Co z cłem?
Czy ktoś wrzucał to w koszty prowadzenia działalności? Jak się za to płaci VAT, etc? Jak można dostać na to fakturę jeśli się kupi za gramnicą.
O co chodzi z internetem 3g za darmo na całym świecie. Jeśli kupię tego kindla 3g to będę mógł korzystać z internetu nie płacąc ani grosza (coś ala iPlus czy tam Blue Connect)?
PDF typu a4 bedziesz mial w kawalkach na wersji 6", trzeba robic konwersje i wtedy jest ok.
Diodke mozna kupic wraz ze skorzana okladka na Kindle'a.
Moj z amazon szedl 4 dni robocze.
Obylo sie bez cla i podadtku.
Ten net to do pobierania ksiazek z Amazon o ile pamietam, nie do swobodnego lazenia po webie.