gufnowapnjasz napisał(a):
Mark24 napisał(a):
kraje 3-go swiata, voodoo, zabobony, sprzęt z japkiem to wiadomo droga kupa, do tego jest on cholernie drogi - dlatego na abonament lepiej wziąć o 20% droższego samsuga - trochę się wiesza ale przynajmniej nie ma japka
ty tak powaznie? iphone 4s jest najdrozszym dostepnym telefonem u kazdego operatora, mimo, ze jest juz outdated w stosunku do obecnych telefonow. i w tym doszukiwalbym sie niskiego udzialu w rynku przez jablko
Piszesz o Polsce? Tak zwany pępek świata decydujacy o światowych trendach?
W UK cena samsunga S3 podczas premiery była o 100GBP wyższa niż cena Iphona 4S podczas premiery.
Inna sprawa, że potem o cenie zaczął decydować rynek - popyt/podaż i te sprawy. Jako że Samsung failnął to i cena poleciała na ryj. Aktualnie cenowo oba telefony idą łeb w łeb
Mało kto jednak bierze szajsunga.. biorąc pod uwagę niską sprzedaż, oraz to, że samsung sra nowymi modelami telefonów co 2-3 miesiące, można się spodziewać, że za rok S3 będzie za free w najtańszym abonamencie... Szczególnie jak spodziewali się oszałamiającego sukcesu i naprodukowali tego od cholery - a sądząc po tempie obniżek to tak własnie było...
Zresztą właśnie sprawdziłem ceny - carphonewarehouse.co.uk:
Samsung S3: 549.95GBP
Iphone 4S: 489GBP
white-trox - "jakbyście kupili LED 60' za pół tygodniówki to też byście się wkurwiali, że byle polaczek może obejrzeć identyczny film na czarno-białej "Pobiedia" za kilka stówek".
Chcesz zabrać tron piszpanowi?
Razoth - nie wiem czy wiesz (pewnie nie bo znów pitolisz bez sensu) - Samsung to korporacja równie potężna jak apple, google to też korporacja i przerasta apple pewnie kilkukrotnie.. Więc nie rozumiem jaki to ze mnie obrońca wielkich korporacji