no ja 1,5 roku gralem na xboxie bo PC mialem za slaby (athon 64 2800+ , 1 gb ram , radeon x300 ) , teraz zrobilem upgr do (E5400 2,7 @3,2 , 2gb ram i 4670 wersja ddr4 powercolor) , karta bylaby slaba pewnie gdybym mial 24 calowy monitor , chociaz z paroma starszymi grami da sie bawic w porzadnych fpsach , z ciekawosci odpalilem Fallouta 3 , cod 4 waw w 1080p i framerate byl znosny , te 25-30 wyciskal
![:)](./images/smilies/icon_smile.gif)
, a tak przy monitorze 17 cali i rozdzialce 1280x1024 jest sprzecik w sam raz ...co ciekawe bawie sie grami ktorymi sie bawilem na pudle i na PC jest lepiej ...ba metro 2033 ktore jest na low/medium i tak wyglada lepiej niz na xboxie ror
nagle sie okazalo ze ominalem w pizdu gier z roku 2008/2009+ , glownie dobre strategie , mass effecty przechodze na PC , pudlo sie kurzy i pewnie do Alan Wake tak juz zostanie
a jakas zdzira do max detali to nie jestem , wazne zeby rozdzielczosc byla native bo niestety specyfikacja lcd zle znosi nizsze , detale to rzecz wzgledna...ja w BC2 nie widze specjalnej roznicy miedzy med/hi , fpsy <20 klatek juz powoduja dyskomfort ale wyzej nie jest juz zle , 30 w pelni mi wystarcza do dobrej zabawy
tor-bled nam teraz zrozumiales?:) , moj upgr zamknal sie w kwocie 800 zl z groszami , nie wydalem duzo jak na sprzet na ktorym pogram we wszystko co wyszlo dwa lata temu jak i nowsze gry bez najwyzszych detali , wystarczy znalezc dobry balans miedzy eye candy a framerate