Mark24 napisał(a):
Może mam jeszcze mimo, że zapłaciłem za produkt pełną cenę grzebać po forach i co dwa tygodnie przysiąść i ponaprawiać? Pisałem nie chce mi się - zapłaciłem to wymagam by to co kupiłem działało bez problemów i w każdej sytuacji. Tyle.
Atherius napisał(a):
Nawiązanie do ostatniej sytuacji: ojej batman arkham knight zapełnia mi całą pamięć i wywala aplikację - memory leak, pewnie to wina windowska albo płyty głównej, dla pewności winę zrzucę jeszcze na kartę graficzną, bo przecież to nie może być przez grę, była tak droga i robiło ja dobre studio..
Powodzenia z takim podejściem w życiu, powinieneś założyć oculus rifta i wylogować się do innej, lepsze rzeczywistości, nie wiem jak tyle lat byłeś w stanie przeżyć na ziemi. :)
Ale ja nie zaprzeczam, że raz na 100/200/300 dysków padnie, bo to co robią teraz jest tak chujowej jakości jak nigdy wcześniej, ale jak to ma się do tego o czym rozmawiamy, że android się ciągle zawiesza i nie działa? Tak jak piszesz, miał to być kolejny argument aby ci przypiec czy przypadkowo pokazałeś kolejny raz, że masz na sobie jakaś klątwę i w zasadzie nie ma rzeczy, która by ci się nie zepsuła? :>