Na pierwszy ogień Uncharted i Gran Turismo 5 Prologue najlepiej odpalone w FullHD- wątpliwości szybko miną
Metal Gear Solid 4 na deser oczywiście.
Dalej bym uderzył z Motorstorm Pacific Rift (beczka miodu i konkretny speed) , LittleBigPlanet (dobry odchamiacz) , Heavenly Sword (efektowny slasher)
Z ostatnich pozycji to Mirror's Edge, Prince of Persia i Dead Space są godne uwagi.
Dobrych jRPGów na razie nie ma (jest Folklore , Valkyria Chronicles i Eternal sonata ale wszysktie 3 są mocno specyficzne albo infantylne wch), ale będą. White Knight Chronicles i Last Remnant (early 2009), potem Demon's Souls, a dalej to już FFXIII i versus XIII
Nie wiem czemu się gryziesz - PS3 wygrywa lineupem a 360 ceną. Bluray to też fajny "dodatek", btw Dark Knight BD można wyrwać w cenie DVD)
W co byś grał w 2009 na 360? Jeśli masz dobry PC to podpowiem - w nic. Wszystko bedzie na PC (Alan Wake) albo jest multiplatformowe (Skate 2, Batman Arkham Asylum, Bionic Commando, Bayonetta, SF4, RE5, FFXIII, Splinter Cell Conviction, Bioshock 2, Rage, Prototype itd)
Tymczasem PS3 w 2009 to Killzone 2, GT5, Uncharted 2, Heavy Rain, God of War 3. Wyrzuty sumienia? Nigga please
Przekonałeś mnie Redrum kupię w weekend te PS3, chociaż szczerze mówiąc na dzień dzisiejszy (po ilu to miesiącach od premiery konsoli?) jest max z 5 tytułów w które bym z chęcią pograł :/
Ja na PCcie mam zainstalowaną jedną grę aktualnie i nie planuję instalować niczego innego (rozleniwiłem się na max-a).