Tor-Bled-Nam napisał(a):
Kupowałem sgs 2 z wersją systemu 2.3. Dostałem update do 4, więc chyba jednak nie jest tak jak piszesz do końca. Nie wspomnę że różnica kosmetyczna. Ip3 dostanie update to ios 6, skoro apple tak dba o starsze modele?
no sgs2 to poprzednia generacja nowszy jest tylko sgs3 wiec cizko porownywac do iphona 3gs po drodze jest jeszcze 5, 4s i 4 wiec jednak generacja wiecej.
Wogole to powiedzieli ze sgs1 nie dostanie aktualizacji bo jest za slaby zeby uciagnac najnowszego androida + ich zjebany touchwiz:P
I ile po premierze 4 dostal aktualizacje sgs2? Nie chce mi sie szukac ale domyslalm sie ze pewnie pare miesiecy conajmniej?
Sorry ale troche niefajnie wygaldaja te statystyki
http://developer.android.com/about/dash ... index.html i powinni cos z tym zrobic.
Zanim nawet polowa telefonow dostanie update do najnowszej wersji to oni juz zdaza zawsze wypuscic nowa
![:P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Do tego na androidzie sieci komorkowe lubia dorzucic swojego gowna(aplikacji brandingu) i trzeba czekac jeszcze dluzej. No ok macie racje ze nie trzeba mozna sie bawic samemu wgrywac co sie chce i jak ktos to lubi to jest to nawet plus. Ale mi sie juz nie chce wole jak wszystko dziala od razu i telefon ma zawsze najnowsze oprogramowanie bez kombinowania i czekania.