Yog-Sothoth napisał(a):
Kazda nawigacja zre baterie na komorce, wiec to nie szok ze po 6h nawigacji telefon jest rozladowany.
Kazda nawigacja zre baterie, gdy pracuje. Z Garminem na Symbianie jest tak, ze nawet jak jest wylaczony, to w tle siedzi jego proces i zre baterie, mimo, ze z nawigacji nie korzystasz. Wywal Garmina, to zobaczysz, o ile dluzej bateria bedzie ci trzymac. A czego w nim brakuje? Czytelnej informacji o kolejnym manewrze, informacji o manewrze nastepnym, odleglosci do celu i przewidywanego czasu podrozy. Czyli podstawowych informacji w nawigacji samochodowej. Nie mowiac juz o zarzadzaniu i informowaniu o POI. Dlugo by wymieniac.
Na dzien dzisiejszy korzystam z IGo8 i Garminowi jeszcze duuuuzo brakuje, by choc stanac w poblizu tego softu (nie mowiac juz o Tomtomie, jedynie Automapa moze sie rownac).
Przyzwoity player divxow czy czytnik ebookow podalem jako przyklad braku aplikacji. To, ze jakies sa, to wiadomo, ale do przyzwoitosci im bardzo daleko. Ty myslisz, ze dlaczego wywalilem N95 precz i przesiadlem sie na WM? Wlasnie z powodu braku aplikacji i ciaglego uzerania sie z aplikacjami istniejacymi. W WinMobile mam swiety spokoj, a w aplikacjach moge przebierac jak chce. Nie pasuje mi Igo? Wrzucam Automape, nie pasuje mi CorePlayer, to wrzucam TCPMP, nie pasuje mi Mobipocket, to wrzucam cos innego, za darmo, bez podpisywania aplikacji i kombinowania z certyfikatem. Proste.
Mendol, jaki masz ROM? Bo w starszych ROMach mogl byc taki problem. U mnie te sluchawki smigaja jak zloto (za to maja problem z Win7)
X.