Mark24 napisał(a):
rotfl brechtam in-real
przypomniały mi się czasy gier na 6 dyskietkach.
A mnie sie przypomnialy czasy gier na konsole ktorych nie trzeba bylo instalowac zeby osiagnac czas loadingu krotszy niz minute.
"spis tych których kupuję z preorderu
Killzone 2
Heavy Rain
God of War III
The Agency
White Knight Chronicles
Final Fantasy v.s. XIII
Gran Turismo 5
Uncharted 2: Among Thieves "
Gow 3, GT5, FFvs. XIII nie maja na 100% oficjalnej daty premiery.
The Agency wychodzi tez na PC.
Heavy Rain przeciwstawiam Alan Wake ktore rowniaz ma zapowiedziana date premiery 2009.
White Knight jest gra z 2008 roku.
O Uncharted 2 wiedomo tyle ze ma byc w 2009 - nic pewnego.
Cos twoj lineup rozsypal sie dosc szybko. ponadto juz ktorys raz z kolei pokazujesz jak wielkim ignorantem w dziedzinie gier video jestes. Wez kurwa juz przeprowadz sie na ta wies, moze wogole tam nie bedzie pradu i swiat bedzie mial spokoj od ciebie. Kazdy twoj post przekonuje mnie ze "w dupie byles i gowno widziales".
"tytuly? metal gear solid, gran turismo, little big planet, uncharted, valkyria chronicles, resistance, motorstorm.
co wiecej nie ma ich ani na x360 ani na pc.
" Dla mnie wlasnie te gry ktore wymieniles OPROCZ MGSa i GT5 (ktorego nie ma - dema nia licze jako pelna gre) to wlasnie popierdolki do przejscia raz i zapomnienia. Motorstorma jedynki nawet nie zmeczylem bo zasypialem ogladajac napis loading. Zreszta te 8 tras mozna zmeczyc w pare godzin - rzeczywiscie epicki i godny zapamietania tytul. W sumie Valkyria daje rade ale odpycha mnie design tej gry.
Zostala mnam jedna gra.... cos sie nie dziwie.
![:-)](./images/smilies/icon_smile.gif)